Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du handle hos din lokale slagter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hos din lokale slagter er der altid lækre specialiteter samt råd og vejledning til tilberedning at hente. Hos en slagter er der også mange forskellige kødudskæringer af at vælge imellem. Mange flere end i dit lokale supermarked.

Den perfekte bøf til grillen

Annonce

Der findes ikke noget, der er bedre en varm sommeraften end en lækker og saftig bøf af ypperste kvalitet. En bøf, som du har kælet lidt for. En bøf, som du måske endda har lagt til at trække i lidt rosmarin og hvidløgsolie. En bøf, som du serverer med en hjemmerørt bearnaise. En bøf, som inden servering får lov til at trække. Og sidst, men ikke mindst, en bøf, som er rosa indeni og har streger efter en tur på grillristen. Sådan en bøf kan du købe hos din slagter.

Kvalitetskød fra slagteren

Hos din slagter kan du få (næsten) al slags kød. En slagterbutik har naturligvis alt det gængse, fx hakket kød, pølser og en god bøf. Hos en slagter har du mulighed for at få din kødudskæring, ligesom du vil have det, og så kan du altid spørge din slagter om gode råd til tilberedningen. Derudover kan du hos de fleste slagtere bestille kød hjem, hvis du er på jagt efter noget helt særligt, eller hvis du skal bruge større mængder, fx til en fest.

Køber du kød hos din slagter, er du garanteret kvalitet og en faglært person, som går op i og kender sit håndværk. Hos en slagter kan de altid svare dig på, hvor kødet kommer fra, og hvordan det er opdrættet. Hos de mange forskellige slagterbutikker i Danmark, kan du finde et væld af forskellige opskrifter på eksempelvis pølser, som du ikke kan finde i dit lokale supermarked. En frisklavet pølse fra slagteren, som indeholder nøje udvalgte ingredienser, er bare så meget bedre.

Smag på Danmark hos din slagter

Har du besøgt de fleste regioner i Danmark, vil du vide, at hver region har noget forskelligt at byde på, når det kommer til råvarer og tilberedningsteknikker. En slagter på Vesterbro i København har sin mening om, hvordan en frikadelle eller pølse skal smage og laves, mens slagteren i Ringkøbing har en helt anden mening. Men fælles for de to er, at de har en kæmpe kærlighed til deres fag. De eksperimenterer og de forhandler kun kød af den bedste kvalitet.

Har du en slagterbutik rundt om hjørnet, så giv den et besøg. Dine smagsløg vil helt sikkert takke dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.