Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du ikke lave din firmahjemmeside selv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

I dag findes der mange værktøjer, der kan bruges, hvis man vil lave en firmahjemmeside. Det betyder dog ikke, at du skal bruge disse værktøjer til at lave din egen hjemmeside og det kan til tider være svært at finde det rigtige.

Derimod skal du lade design og udvikling af din erhvervshjemmeside til et professionelt webbureau. Kun på denne måde kan du sikre, at du får en professionel og velfungerende hjemmeside.

Der er flere årsager til, hvorfor du ikke bør udvikle hjemmesiden på egen hånd. Dette kan du blive klogere på, ved at læse med herunder.

Det handler ikke kun om udseendet

Rigtig mange tror, at det blot handler om at designe og udvikle en flot hjemmeside. Det er selvfølgelig vigtigt, at den er pæn, men der er også andre faktorer, der er vigtige.

Det er nemlig betydeligt vigtigere, at hjemmesiden er salgsoptimeret. Formålet med en firmahjemmeside er nemlig, at den skal skabe salg og ny kundetilgang.

Designer og udvikler du selv din hjemmeside, er det ikke sikkert, at den bliver salgsoptimeret. Overlader du arbejdet til et webbureau, er du garanteret, at de har erfaring med at lave hjemmesider, der kan skabe salg.

En hjemmeside er ikke meget værd for en virksomhed, hvis den ikke skaber salg. Derfor er det vigtigt, at man ikke kun har fokus på udseendet, når man laver en hjemmeside.

Et webbureau, der i mange år har lavet erhvervshjemmesider ved, hvordan man skal bære sig ad med at udvikle en hjemmeside, der skaber salg. Derfor bør du overlade udvikling af dit firmas hjemmeside til et webbureau.

Gør du det, er du sikker på, at du får en hjemmeside, der ikke blot er præsentabel, men også skaber salg. Derfor vil investeringen i din hjemmeside selvfølgelig komme mange gange igen, hvorfor du ikke bør tøve med at foretage denne investering.

Sikkerheden skal være i orden

Et aspekt, som rigtig mange glemmer er, at det bagvedliggende på hjemmesiden også skal være velfungerende. Blandt andet skal sikkerheden naturligvis være i top.

Såfremt sikkerheden ikke er i top, er der mulighed for, at ondsindede hackere kan inficere din hjemmeside med malware. Derudover er der desværre også en mulighed for, at de sletter eller ændre din hjemmeside.

Dette er endnu en god grund til, hvorfor du skal lade et webbureau stå for design og udvikling af din hjemmeside. De sørger nemlig for, at sikkerheden er i top, så du ikke skal være bekymret for hackere, malware m.m.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.