Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du investere i en termokop

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

På de travle hverdagsmorgener har du så brug for at få din kaffe med på farten? Termokrus er både miljøvenlige, praktiske og et super alternativ til engangskoppen, som vi så ofte smider i vores skraldespande efter brug. Vil du gerne have en kop varm kaffe med på gåturen, så kan det være, at det du mangler er en termokop, find dem her. Da kruset er miljøvenligt, så kan du nyde din varme drik med god samvittighed, da du er med til at formindske verdens forbrug af plastiklåg og engangskopper.


Annonce

Et praktisk og nemt rejsekrus   

En termokop kan lige så godt blive kaldt for et rejsekrus. Den er designet til at holde din drik varm samt tæt. Der findes mange forskellige termokrus, og de kommer i mange størrelser, former, farver og materialer. Varme drikke er blevet meget populære at tage med sig, men det er ikke en rar følelse, når vores varme drikke skvulper over, og rammer din hånd og dit tøj. Med en termokop slipper du for dette, da den er dobbeltvægget, har vakuumeffekt og et drikkelåg som kan lukkes for. Dette er med til at sikre, at dit krus holder tæt, så væsken ikke kan løbe ud eller miste sin temperatur for hurtigt. Det er nemt og ligetil at åbne på farten, som kan betjenes med en hånd.


Termoflasker 

Termoflasker kan også bruges til at holde dine drikke enten kolde eller varme. En termoflaske er god til en aktiv livsstil, da den kan holde fuldstændig tæt, selv hvis den ligger på hovedet i din rygsæk. Den kan nemt bruges til dit barn i skolen til at holde på det lidt ekstra kolde vand, eller til at tage med på arbejde. Den er med til at gøre dit liv nemmere, og du slipper for at den fylder mere end en almindelig flaske vand, samtidig er den nem at rengøre, da du bare kan proppe den i opvaskemaskinen.


To go kop i et æstetisk smukt design

Der er et kæmpe udvalg, når det gælder termokrus, termokopper og termoflasker. Der findes nemlig et hav af forskellige størrelser og farver, så der vil altid være en, som passer til din smag. Du kan overveje om du er til rustfrit stål, porcelæn, gummibelægning, silikonegreb, almindeligt låg eller click-låg, da mulighederne er mange. Du får en super miljøvenlig og praktisk kop, som har et æstetisk smukt design. Nogle af de allerbedste termoflaske findes på det danske markedet, så det er bare med at komme i gang med at lede efter det helt rigtige til dig. Så vil du gøre noget godt for dig selv, så anskaf en termokop.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.