Annoncørbetalt indhold

Derfor er en etiketprinter vigtig at have

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har man en webshop med eget lager, et lagerhotel med et centrallager for andre kunder eller et fragtfirma, der skal sende pakker ud i hele landet, så kan man ikke komme uden om vigtigheden i at have en etiketprinter. Uden denne bliver det enten svært eller umuligt at udføre sine arbejdsopgaver med at få sendt pakker og breve afsted eller at få sat etiketter på produkter og hylder. Derfor er det en utrolig vigtig ting at have, til trods for dens meget lille størrelse og funktion.


Annonce

Hvorfor er det vigtigt med en etiketprinter?

Er du en større webshop eller virksomhed med et stort lager, kan det have sine fordele at investere i en etiketprinter. Med en labelprinter kan du sætte prismærker og andre etiketter på dine produkter, varer og hylder og dermed holde bedre styr på de enkelte sektioner, varer og priser på lageret.


Derudover kan en etiketprinter også udskrive pakkelabels nemt og enkelt, så du hurtigt og effektivt kan få sendt dine ordrer afsted uden problemer. Det har især sine mange fordele, hvis man driver en webshop eller arbejder hos et fragtfirma. Men en labelprinter gør det ikke kun nemmere i forhold til mærkater, labels og etiketter. Den mindsker også menneskelige fejl ved at udskrive de helt nøjagtige informationer på labels, prismærker, og meget andet.


Men når du skal vælge din næste etiketprinter, er der visse punkter, du bør tage stilling til og overvejer inden en eventuel investering. Det drejer som om, hvordan den skal kobles op med en eventuel computer eller database. Er det bluetooth, USB eller noget tredje? Hvilken form for printtype det er. Hvad printbredden skal være. 56 mm eller 104 mm? Og hvordan opløsningen skal være. Drejer det sig om 203 dpi eller 600 dpi? Det er vigtige ting at tage stilling til for at få fat i netop den printer, som opfylder alle kravene på dit lager.


Er den svær at bruge?

Ved første øjekast kan en etiketprinter se svær ud at bruge. Men fælles for de fleste labelprintere er, at de er udstyret med en høj grad af brugervenlighed, som gør det nemt at bruge. Mange af dem er udstyret med et intuitivt betjeningssystem, hvor der i første omgang er tænkt på brugeren skal have de bedste muligheder for at få det, som brugeren ønsker det. Det eneste, du blot skal afgøre, er, hvordan labelprinteren skal kobles op til computeren og det interne fragt- og pakkesystem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.