Annonce
Læserbrev

Derfor sætter vi Åved til salg

Annonce

Læserbrev: I læserbrev bragt i JV 13. november spørger Peter Nielsen, hvorfor Tønder kommune vælger at sætte Åved til salg.

Det korte svar er: Det gør Tønder kommune, fordi der er en henvendelse fra en potentiel interesseret køber. Og ikke mindst fordi et stort flertal i kommunalbestyrelsen i Tønder kommune er enige om, at det ikke er en kommunal kerneopgave at drive udlejningsejendomme, og samtidig fordi Tønder kommune er en erhvervsvenlig kommune.

Ejendommen udbydes i offentligt udbud med en mindste pris på 2.700.000 kr. Mindsteprisen ligger cirka midt imellem de to vurderinger, vi har fået udarbejdet af to lokale ejendomsmæglere.

Da det er et offentligt udbud, kan alle jo i sagens natur byde på ejendommen. Du antyder i dit læserbrev, at Åved er en god forretning med et stort potentiale. Jeg vil derfor opfordre dig til selv at byde på den. Lige som jeg vil opfordre alle, der er interesseret, til at byde. Det er jo netop derfor den sættes i udbud - alle behandles lige.

Dine beskyldninger om muligt kammerateri mener jeg vi skal have undersøgt til bunds. Jeg vil derfor gerne opfordre dig til, overfor mig, at komme med navnene og dokumentation for hvilke personer, du mener, der bedriver kammerateri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce