Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du tage en to-årig erhvervsakademiuddannelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du i tvivl om, hvilken videregående uddannelse du skal tage? Måske har du lige haft sabbatår, eller måske overvejer du at gå direkte fra din ungdomsuddannelse. Uanset hvad kan det være svært at overskue alle mulighederne. Forskellige uddannelser har forskellige arbejdsformer, og man ved sjældent, hvad der passer en, før man har prøvet det.

Hvad er en erhvervsakademiuddannelse?

Annonce

En erhvervsakademiuddannelse er en toårig videregående uddannelse, hvilket også betyder, at den falder i kategorien kort videregående uddannelse. Erhvervsakademiuddannelser er uddannelser, der forholder sig tæt på erhvervslivet. Du får værktøjer til at løse konkrete problemstillinger i flere forskellige brancher.

Med en erhvervsakademiuddannelse kan du blive mester i økonomi

Er du glad for regnskaber, tal og grafer, kan en erhvervsakademiuddannelse bestemt være relevant for dig. Du kan blandt andet læse Financial controller, hvor du især opnår kompetencer indenfor controlling, regnskaber og revision. Du vil uden tvivl blive et vigtigt aktiv for enhver virksomhed, da alle virksomheder har behov for at holde styr på deres regnskab.

Hvordan ved jeg at en erhvervsakademiuddannelse er det rigtige for mig?

En erhvervsakademiuddannelse er for dig, der elsker at forene teori og praksis. I modsætning til universitetet, er en erhvervsakademiuddannelse mere praktisk. Du vil arbejde med cases, besøge virksomheder og få undervisere der kommer fra erhvervslivet. Du elsker at få konkret viden du kan placere i virkeligheden, og du vil også have muligheden for at komme i praktik.

Få en værdifuld uddannelse på blot to år

I dag er der mangel på ingeniører og folk med teknisk forståelse. Hvis du ikke har overskud til en bachelor, er en erhvervsakademiuddannelse et fantastisk alternativ. Du kan for eksempel læse Produktionsteknolog, hvor du vil blive introduceret til teorien bag maskiners design og funktionalitet.

Uddannelsen er bare en af de mange erhvervsakademiuddannelser, der findes. Har du andre interesseområder, kan du også læse uddannelser inden for markedsføring, design eller noget helt tredje. Fælles for alle uddannelserne er, at de alle sammen kun tager to år.

Kan jeg læse videre efter en erhvervsakademiuddannelse?

Du har alle muligheder for at læse videre ovenpå en erhvervsakademiuddannelse. Du kan både læse videre på universitetet, eller du kan tage en såkaldt top-up uddannelse. En top-up uddannelse er en professionsbacheloruddannelse, der beskæftiger sig med et specifikt fagligt felt. Her kan du skærpe din viden omkring det du elsker yderligere og blive endnu mere værd for kommende arbejdsgivere.

Efter en top-up er det muligt at læse kandidat på universitetet. Her kan du vælge mellem en masse forskellige kandidater i hele landet. Forskellige universiteter har forskellige uddannelser, og det handler bare om, at finde den der passer til lige netop dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.