Annonce
Læserbrev

Derfor skal vi betale for en lokalavis!

Læserbrev: I JydskeVestkysten den 25.3 er der et læserbrev med overskriften: "Hvorfor betale for en lokalavis?", hvor skribenten i ret så negative vendinger argumenterer for, at der ikke er så meget at betale for.

Dette er jeg meget uenig i, men i stedet for at argumentere imod de enkelte vurderinger og ret så subjektive påstande fra skribentens side, vil jeg gerne give udtryk for min vurdering af JydskeVestkysten.

Jeg synes, at avisen i den nuværende struktur har en god og bred dækning, dels med lokalstof og dels med mere generelle artikler, hvoraf nogle købes. Sidstnævnte er jo kun udtryk for, at sådanne artikler har ca. samme værdi, uanset om man bor i Syddanmark eller i andre dele af landet, og at der således er sund fornuft og økonomi i ikke selv at producere disse artikler.

Om avisens rolle, generelt og måske især i den nuværende situation, er det min opfattelse, at den lever op til de behov, der er for god journalistik, så mediebilledet ikke domineres af de sociale medier og visse tv-stationer, hvor sensationer og løse påstande prioriteres højere end sandheder og gode argumenter.

Så derfor giver det efter min mening god værdi at betale for vores lokalavis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Studerende føler sig tvunget i praktik på trods af coronafrygt: Takker man nej, må man tage orlov

Danmark

Live: Svenske coronadødstal kan være dobbelt så høje som hidtil antaget

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce