Annonce
Team Esbjerg

Derfor vinder Team Esbjerg

Sanna Solberg og Team Esbjerg vinder onsdagens topkamp mod Viborg HK. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Selvom Viborg har præsteret virkelig flot i den seneste tid, bliver det til nederlag onsdag aften i Blue Water Dokken.
Annonce

Og der er faktisk ikke mindre end fire gode grunde til, at Team Esbjerg vinder onsdagens topbrag i kvindernes liga mod Viborg HK.

Spillerne og trænerteamet vil først og fremmest have oprejsning efter den pinlige optræden og det sensationelle nederlag på 26-24 i Horsens for en uge siden. Det er der overhovedet ikke skyggen af tvivl om.

Den præstation var på ingen måde et dansk mesterhold værdigt. Niveauet og engagementet var til absolut bundkarakter. Den plet skal vaskes væk, og det kommer til at gå udover Viborg.

Samtidig vil en sejr betyde, at Team Esbjerg igen har betryggende afstand til de nærmeste konkurrenter i toppen af ligaen og er meget, meget tæt på at vinde det grundspil, der vil give optimale muligheder i slutspillet og meget stor sandsynlighed også en plads i Champions League i den kommende sæson. Det vil naturligvis også være en kæmpe motivationsfaktor.

Og så har Team Esbjerg simpelt hen det bedste og det mest sammenspillede hold i ligaen. Holdet har indtil videre spillet en fantastisk sæson i ligaen og i Europa, og det indtryk kan et nederlag i Horsens ikke lave om på.

Desuden har Team Esbjergs spillere fået ladet batterierne op igen. Der er blevet holdt fri hen over weekenden, da der har været en kort pause i Champions League-kampene. Det betyder, at friskheden bør være tilbage.

Derfor vinder Team Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce