Annoncørbetalt indhold

Design møbler giver dig kvalitet og livsglæde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du vild med dansk design, og mangler du en ægte klassiker til din bolig? Danske designmøbler er tidløse og kan nemt kombineres med mange ting i din bolig. Mange ser det som en virkelig god investering at købe design møbler, da de kan give glæde og æstetisk skønhed i din bolig i mange år og endda gå videre i flere generationer. På Jacobsenplus.dk kan du vælge mellem et utal af lækre designmøbler af anerkendte danske designere, som bl.a Arne Jacobsen, Poul Henningsen og Børge Mogensen. Poul Henningsen er kendt for de stilfulde og klassiske PH lamper som passer stort set alle hjem. De fåes både i farver og glas, og er derfor nemme at indrette stuen eller køkkenet med. Er du på udkig efter en dansk designklassiker, men er du i tvivl om, hvad du skal investere dine penge i? Så læs med i artiklen her.

Arne Jacobsen - Serie 7 

Annonce

En investering i et designmøbel kan give dig en stor glæde hver eneste dag, både funktionelt og rent æstetisk. Arne Jacobsen er skaberen af flere danske designikoner, som b.la. Ægget, Svanen, Serie 7 og Myren. Han har været med til at forme landskabet for dansk design, og det betød meget for Arne Jacobsen, at hans designs var smukke, og at de talte for sig selv. I 1955 designede han Serie 7 - en stol bedre kendt under navnet 7-stolen eller Syv’eren. Stolen er fremstillet i mere end hele 5 millioner eksemplarer, og det er en klassiker, der passer ind i ethvert hjem. 7-stolen er en investering, der med sin kompromisløse kvalitet og tidsløse design, vil give dig glæde i mange år.

Børge Mogensen - Den Spanske Stol

Børge Mogensen var en af Danmarks mest betydningsfulde møbelarkitekter, og i mere end 30 år skabte han smukke møbler, der siden hen blev betegnet som klassikere, for blot at nævne Den Spanske Stol, Tremmesofaen og Folkestolen. Børge Mogensen skabte helt enkle og funktionelle møbler, der både var tilgængelige og holdbare og tilpasset til den menneskelige krop. Hans unikke håndværk og kvaliteten af de materialer han arbejdede med var essentielt i hans møbelproduktion.

Den Spanske Stol er en lænestol, du ikke vil fortryde at berige din bolig med. Den er robust og elegant, har brede armlæn og en massiv stoleramme. Den er i udarbejdet i massivt eg og har et sæde i ægte kernelæder - lænestolen er derfor ekstremt modstandsygtig, hårdfør og behagelig at sidde i. Den kan anvendes mange steder i din bolig og fungere som en komfortabel og stilren siddeplads.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.