Annonce
Fodbold

Det bliver et nej tak herfra: SønderjyskE og EfB vil fortsat holde spillerne hjemme

I øjeblikket handler det om vise ansvarlighed og samfundssind. Det er holdningen hos SønderjyskE og EfB, der ikke har planer om at lade spillerne træne sammen. Foto: Ludvig Dittmann
Divisionsforeningen åbner nu for, at der kan trænes med maksimalt otte spillere ad gangen, men det tilbud har de to superligaklubber i JydskeVestkystens område absolut ingen planer om at benytte sig af.

SØNDERJYSKE/EFB: Divisionsforeningen har åbnet for, at de danske klubber fremover kan træne i grupper af maksimalt otte spillere ad gangen.

Det tilbud har superligaklubben AGF valgt at gøre brug af med det samme, og det betyder, at der trænes sammen allerede torsdag.

OB ville også gerne benytte sig af muligheden, men har fået nej af kommunen.

Hos SønderjyskE og EfB er holdningen dog en ganske anden.

- Vi har lyttet til anbefalinger fra myndighederne. I denne tid handler det om sammenhold og opbakning, så vi forhåbentlig kan komme godt ud på den anden side af coronakrisen, så derfor påtager vi os et ansvar og holder vores medarbejdere hjemme. Det laver dette her ikke om på, understreger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

- Vores spillere, trænere og det administrative personale er sendt hjem uden nogen form for opgaver. Hvad andre gør, er deres sag. Jeg er ikke i tvivl om, hvad jeg synes er rigtigt i denne tid. Det handler om at stoppe smittespredningen med alle midler.

Annonce

Ingen retningslinjer

Hos EfB er holdningen præcis den samme.

- Udmeldingen fra Divisionsforeningen ændrer absolut intet hos os. Vores medarbejderes ve og vel er det vigtigste for os i denne situation, og derfor skal de selvfølgelig ikke træne sammen. De er sendt hjem, og de bliver hjemme foreløbigt. Ingen er blevet udstyret med retningslinjer for, hvad de skal lave, forklarer sportschef Jimmi Nagel.

Divisionsforeningen forklarer, at træningsanbefalingerne er sendt til sundhedsmyndighederne til orientering og vil selvfølgelig blive ændret, hvis myndighederne laver om på de nuværende generelle tiltag i det danske samfund.

- Vores mål er, og har hele tiden været, at kunne starte turneringerne igen hurtigst muligt, når myndighederne på et tidspunkt siger ok. Det skal selvfølgelig ske på den meste ansvarlige måde, så der også tages hensyn til spillernes helbred. Med de nye anbefalinger bliver der nu også mulighed for modificeret holdtræning i klubregi, men selvfølgelig med en masse forholdsregler, lyder det i en pressemeddelelse fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce