Annonce
Kolding

Det bliver nemmere for turister at finde p-pladser

Engelsk og tysk version af Kolding Kommunes populære parkeringsapp skal gøre det lettere for turister at finde p-pladser. Foto: Kolding Kommune.
Annonce

Kolding: Fra mandag den 6. juli bliver det lidt lettere at finde en parkeringsplads i Kolding midtby som udenlandsk turist, når kommunens populære parkeringsapp også bliver tilgængelig på engelsk og tysk.

Den mobilvenlige hjemmeside parkering.kolding.dk, som også kan downloades på mobil og tablet og bruges som app, gør det let at finde nærmeste ledige p-plads i Kolding midtby.

- Både turistforeningen og flere campingpladser har fortalt os, at udenlandske turister har lidt svært ved at finde ud af, hvor de må parkere og hvordan vores regler er. Nu kan man vælge at bruge vores parkerings-app på tysk eller engelsk, og det skulle gerne gøre det lidt nemmere at parkere i midtbyen, forklarer trafikplanlægger ved Kolding Kommune, Maja Meldgaard Grøndberg.

Ud over engelsk og tysk er den mobilvenlige hjemmeside udbygget med to andre nye funktioner.

- Fra på mandag kan man søge alene på handicappladser eller p-pladser til elbiler. Det vil gøre det noget mere overskueligt at finde en ledig p-plads, hvis man kører i handicapbil eller elbil, siger Maja Meldgaard Grøndberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce