Annonce
Varde

Det er en svær beslutning: Bettina lukker sin café og forærer softice væk på grund af coronavirus

Bettina Damsgaard har truffet en beslutning, som er dyr. Hun beholder personalet. Arkivfoto: Morten Nielsen
Bettina Damsgaard driver Vejers Strand Dropskogeri, og hun synes ikke, at håndsprit er tilstrækkeligt til at sikre mod smitte med butikkens nuværende indretning.
Annonce

Vejers Strand: Bettina Damsgaard har truffet en svær beslutning. Hun har besluttet at lukke Vejers Strand Dropskogeri, som ikke alene er et bolsjekogeri. Det er også en isbar og en café. Det er risikoen for coronasmitte, der får Bettina til at lukke butikken frem til den 27. marts - det vil sige to uger.

- Jeg synes ikke, det går at holde åbent, når vi har bland selv-slik, siger Bettina Damsgaard, der i den forbindelse ikke finder håndsprit tilstrækkelig.

Den 56-årige forretningsindehaver er også blevet rådet til at lukke af sine børn.

Legelandet i Vejers er lukket på grund af risikoen for at sprede coronavirus. Foto: Martin Ravn
Annonce

Softice gives væk

Der var fredag softice i maskinerne, men det bliver foræret væk fredag eftermiddag mellem klokken 16.00 og klokken 17.00.

- Det sker ud igennem vinduet, siger Bettina Damsgaard, der vil undgå, at der kommer folk ind i butikken.

Selvfølgelig er beslutningen svær. Det kommer til at koste penge, og butikken er ikke tvunget til at lukke.

Bettina håber naturligvis ikke, at lukningen kommer til at strække sig længere end til fredag den 27. marts, men satser på at komme i gang på en eller anden måde.

Bettina Damsgaard beholder sine ansatte under nedlukningen, der bliver ikke tale om afskedigelser.

Annonce

Vejers er kun lidt påvirket

Generelt er Vejers dog ikke synderlig påvirket af coronakrisen. Nogle af butikkerne og spisesteder er lukkede, men det ligner, at det mest er på grund af sæsonlukning. Die "hyggelige" Dänen har dog lukket sit legeland for at begrænse coronasmitte.

Café Tropic er blot én af flere forretninger i byen, der holder åbent. Her fortæller ejer René Jensen, at indtil videre er alt, som det plejer.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Fjerde gang var lykkens gang: Ribe-Esbjerg på pointtavlen efter fredagsdrama i Lemvig

Annonce