Annonce
Varde

Det er ikke bare noget vi leger!

Annonce
Alberte Højgaard

Læserbrev: Når du synes, det kan være ligemeget, og at alle, der taler om Covid-19, skaber sig, så husk lige blot tre måneder tilbage.

Det er ikke vigtigt, hvorvidt du eller jeg synes, det er hysterisk eller "for meget".

Det er kun tre måneder siden, vi skulle #stayhome #staysafe, og det gjorde vi. Og om det var derfor, Danmark ikke blev så hårdt ramt, eller om det er, fordi corona i de fleste tilfælde ikke er værre end en slem influenza, det skal jeg ikke kunne sige. Men faktum er, at det ikke er dig eller mig, der bestemmer, hvis vi ikke passer på. Så betyder det, at vi igen skal have forsamlingsforbud, at flere restauranter og cafeer må dreje nøglen, at Danmark endnu engang sættes i stå. Og den tanke finder jeg skræmmende! Jeg har ikke lyst til at starte uddannelse op efter sommer med mundbind på. Jeg har ikke lyst til at gå ind i en ny periode, hvor jeg ikke kan se mine bedsteforældre – hvor nyhederne handler om konkurs, sygdom og smitte.

Lige så hurtige vi var til at lukke os inde og stå ret, lige så hurtige har vi været til at glemme at passe på. Jeg selv inklusiv!

Men jeg bliver forskrækket over dagens nyheder og varsler om mundbind for alle i nær fremtid - skal vi ikke hjælpe hinanden til, at resten af 2020 bliver bedre end den første halvdel?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce