Annonce
Debat

Det er ikke god sagsbehandling, og det beklager jeg

Læserbrev: JydskeVestkysten (JV) har gennem mediedækningen om Steen Christiansens proteseansøgning kontaktet mig med spørgsmål til sagen.

Jeg har svaret, at jeg ikke kan udtale mig om den konkrete sag uden et specifikt samtykke for Steen Christiansen.

Det samtykke modtog jeg via JV onsdag den 4. maj, hvor jeg også gav interview til JV.

Annonce

Jeg ved ikke, hvorfor JV først bringer artiklen i dag (fredag, red.), men hvis den var bragt tidligere, ville Jørgen Jensen have kunnet se svaret på det spørgsmål, som han rejser.

I Aabenraa Kommune skal vi naturligvis altid tale pænt og ordentligt til alle borgere. Det er mit indtryk, at vi gør det.

I Social & Sundhed spørger vi mange borgere til deres oplevelse af samarbejdet med os, og hovedparten er tilfredse med samarbejdet.

I tilfældet med Steen Christiansens ansøgning om protese har han her i avisen gengivet, at han har den oplevelse, at han er blevet talt ned til. Det er ikke god sagsbehandling, og det beklager jeg.

Redaktionel bemærkning: JydskeVestkysten er et nyhedsmedie, der bringer artikler flere gange dagligt 365 dage om året. Det betyder naturligvis, at vi hver eneste uge er nødt til at arbejde på "den lange bane" - altså researche på artikler, der først bliver bragt senere - endda noget senere. Det gælder også det konkrete interview med Karen Storgaard Larsen. Artiklen kan ses på lokalforsiden af dagens avis (fredag) og på jv.dk som link til dette læserbrev.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Cykling For abonnenter

I forsvar for Dannebrog: Den formstærke mester har udnyttet enhver chance for at cykle i rødt og hvidt

Annonce