Annonce
Vejen

Det er så dejligt ude på landet - i landsbyer

Byrådsmedlem Marion Mortensen (V).
Annonce

Læserbrev: Det er så dejligt ude på landet - i landsbyerne. Os der bor der ved, at det ikke er helt “løwn”. Alle kender alle – næsten da – og hilser på hinanden, når vores veje mødes. Vi har det faktisk rigtig godt, hvis vi skal være helt ærlige.

I disse corona-tider er tendensen da også en større søgning til landsbyerne og landet. Der er større albuerum og frisk luft i rigelige mængder.

Alligevel hører vi politikere af og til sætninger som; Det er kun inde i Vejen, der bliver brugt penge, de vil os ikke noget godt her ude i Landsbyerne. Til det vil jeg blot sige “det er løwn”.

Venstre prioriterer landdistrikterne meget højt. Alle bliver tilgodeset – ad åre. De dygtige økonomiske medarbejdere i Vejen Kommune og ikke mindst kommunalbestyrelsen med Venstre ved roret er forpligtet til, at vi ikke “lever over evne”. Det sørger de for - dem med regnemaskinerne –, at vi overholder.


Alligevel kan vi for nuværende glæde os over, at der er prioriteret ekstra til kommunens landdistrikter, nøje udvalgt efter ordsproget “Nice to have” eller “Need to have”.


I flæng kan nævnes vejudvidelser, cykelstier, ekstra vejvedligeholdelse, ændring af trafikfarligt vejkryds, renovering og udbygning af et sportscenter over tre år, tilskud til springcenter, p-plads ved sportscenter, store udvidelser og renoveringer af et par børnehaver, renovering og udbygning af endnu et ældrecenter i overslagsårene, et stort løft af hele området 0-18 årige, et løft af hele skoleområdet, byggegrunde og almene boliger, til de mange der glædeligt ønsker, at bosætte sig i Vejen Kommune. Alt sammen uden for hovedbyen Vejen.

Venstre har derfor, som altid, valgt en fornuftig økonomisk politik – med udgangspunkt i det der er til rådighed og med stor vægt på landdistrikterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce