x
Annonce
Sønderjylland

Det er slut: SønderjyskE-legende stopper

Så er det slut. Efter næsten 15 år takker nuværende cheftræner og sportschef Olivera Kecman af i SønderjyskE Damehåndbold. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
I mange år har man ikke kunnet sige SønderjyskE Damehåndbold uden at sige Olivera Kecman, men det bliver man nødt til efter sommerferien. "Oli" stopper som træner og sportschef.

Aabenraa: I næsten 15 år har Olivera Kecman været synonym med SønderjyskE Damehåndbold, men når vi rammer sommeren er det slut. Den nuværende cheftræner og sportschef for det sønderjyske bidrag til 1. division i håndbold for kvinder takker af.

- Jeg har lyseblåt blod i mine årer efter snart 15 år i klubben, og jeg tænker SønderjyskE dag og nat. Jeg er stolt af det, som vi har bygget op i klubben, og jeg elsker stadig at træne pigerne. Jeg føler dog også, at tiden er ved at være moden til, at nye kræfter kommer til og tager over, og derfor stopper jeg i mine nuværende funktioner, når vi har gjort denne sæson godt færdig, siger Olivera Kecman i en pressemeddelelse.

SønderjyskE ligger aktuelt nummer tre i 1. division, men holdet, som har ligaambitioner, er 12 point efter Vendsyssel Håndbold, som sønderjyderne lørdag tabte med otte mål til på hjemmebanen i Arena Aabenraa.

Annonce

Jeg har lyseblåt blod i mine årer efter snart 15 år i klubben, og jeg tænker SønderjyskE dag og nat.

Olivera Kecman, snart forhenværende træner og sportschef for SønderjyskE Damehåndbold

Slipper ikke

Der er imidlertid ikke lagt op til, at det bliver et endegyldigt farvel. "Oli" fortsætter i en deltidsstilling i SønderjyskE.

- Jeg kan slet ikke forstille mig ikke længere at være en del af SønderjyskE, så det passer både SønderjyskE og jeg godt, at vi fortsat vil have et tæt bånd til hinanden. Jeg har en masse knowhow efter så mange år i SønderjyskE og dansk håndbold, så jeg vil bidrage med en anden rolle samt have opgaver i organisationen i SønderjyskE, og jeg vil være behjælpelig med udviklingen af SønderjyskE Damehåndbold uden for banen, siger Olivera Kecman, som får rosende ord med på vejen af bestyrelsesformand Hans Henrik Damgaard.

- Hun har gjort en fantastisk indsats i SønderjyskE Damehåndbold, og hun har gjort meget godt for klubben igennem mange år. Hun har været en fuldblodstræner og har været loyal og lyseblå hele vejen igennem, og derfor er det også glædeligt, at vi også fremover råder over hendes erfaring og ekspertise, siger Hans Henrik Damgaard, der sammen med SønderjyskE nu skal på jagt efter en ny træner fra sommerpausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Tønder

Tønder Festival 2020 er aflyst

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce