Annonce
forside

Det er uanstændigt

Læserbrev: Jeg synes, at det er uanstændigt, når 17 byrådsmedlemmer offentligt udtaler, at eleverne på Fjordskolen får det lige så godt i Kruså som i Aabenraa.

Ovennævnte byrådspolitikere er 13 fra Venstre, Jette Julius Kristensen fra Dansk Folkeparti, Jan Riber Jacobsen fra Konservative, Ejvind Andresen og Kurt Andresen fra Slesvigsk Parti.

Det uanstændige ligger i

- at Fjordskolens 250 elever skal flyttes til Kruså - ifølge kommunens rådgivere er bygningerne konstruktivt forkert bygget, skolen er gammel og nedslidt, og det kuperede terræn ved skolen er en stor udfordring.

- at de bliver flyttet ned til et nyt netværk med to tankstationer, to sexkiosker, en Rema1000, Arla, et vekselkontor, en tøjbutik og en genbrugsbutik.

- at eleverne forskelsbehandles. Kommunen bygger ny skole til almindelige elever, og de svageste sender kommunen til en gammel nedslidt skole, hvor de udelukkes fra at være en del af Campus Aabenraa.

I modsætning til at de i Aabenraa er i gåafstand til et nødvendigt netværk for deres videre udvikling, nemlig alle de andre skoler HF, gymnasium, IBC, Asp IT, UC Syd, biblioteker, caféer, diskoteker, museerne, idrætsdagen, TV Glad, gågaden og alle specialforretninger, de mange firmaer i byen, læger, fysioterapeuter, sygehuset med flere ligesom de er en del af Campus Aabenraa.

Lad anstændigheden sejre.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

70-årige Birthe føler sig umyndiggjort: Pludselig kunne hun ikke overføre penge fra egen netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Lotte fik økonomisk hjælp til datterens konfirmation: - Det er vigtigere, at hun ikke føler sig udenfor

Annonce