Annonce
Haderslev

Det er useriøst, Lone Ravn

Annonce

Læserbrev: Nuvel, - det er ikke mit lod at tage hverken borgmesteren eller Benny Bonde i forsvar. Men Lone Ravns nylige læserbrev er simpelthen for fjollet, og må ikke stå uimodsagt hen.

Lone Ravn anklager borgmesteren for at være ubetænksom, når han sammen med Benny Bonde i dag fredag d. 14/8 vil dele forfriskninger ud til forbipasserende borgere, som benytter den nye Supercykelsti, fordi det er forbundet med en stor risiko i denne Corona-tid.


Men Lone, som du ved, så er arrangementet netop blevet lavet på denne måde, i dialog med bl.a. politiet.


Men Lone, som du ved, så er arrangementet netop blevet lavet på denne måde, i dialog med bl.a. politiet. At sammenligne ovenstående arrangement, som i øvrigt kun varer tre kvarter, med en fest, hvor flere hundrede unge mennesker skulle deltage, i noget der formentligt næppe kun varer tre kvarter - det er simpelthen for useriøst.

Og, at du ydermere forsøger at score billige point på ældrekontoen, ved at foreslå at man i stedet sender forfriskninger til de ældre - det er simpelthen for plat. Det drejer sig om indvielse af et stort anlægsprojekt, det ved du godt, og alligevel blander du æbler og pærer sammen.

Jeg forstår godt, at du som Socialdemokrat har behov for at flytte fokus væk fra dine socialdemokratiske kollegaer i Socialudvalget, det er jo et klassisk valgkneb, - men så dumme er borgerne altså ikke!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce