Annoncørbetalt indhold

Det er vigtigt at vælge den rigtige gulvmaling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har prøvet at have malede gulve, kender du helt sikkert problemet. Malingen begynder hurtigt at se slidt og kedelig ud. Og gulvmaling bliver også udsat for hård behandling hver dag. Vi går på det, leger på det, vores møbler står på det – bevæger sig henover det. Og når du har haft besværet med at male dit gulv, vil du også gerne have, at det ser pænt ud.

Men hvordan skal du gribe det an? Når du besøger din venner, fungerer deres malede gulve fint, mens det kun er dine, der hurtigt kommer til at se slidte ud.

Annonce

Gulvmaling skal være slidstærk og smuk

Når det handler om gulvmaling, er det supervigtigt at vælge den rigtige type. Sammenlignet med maling på vægge bliver maling på gulvet nemlig meget hurtigt slidt og ødelagt. Så det er vigtigt, at du finder en leverandør af maling, som du ved leverer en maling, der både er slidstærk og bliver ved med at være smuk.

Det er jo ret besværligt at male gulve, så man skal virkelig ville det. Alle møbler skal ryddes til side, og måske flyttes rundt undervejs i processen. Så det tager noget tid – men det er også besværet værd; særligt hvis dine gulvbrædder er lidt slidte, og du ikke er interesseret i at lægge et nyt gulv.

At male gulvene skaber stemningen i hele rummet. Mal gulvene grå for en diskret baggrundsfarve, som kan fremhæve de andre elementer i din indretning – for eksempel en farverig og karakteristisk sofa, eller et smukt spisebord. Eller mal det sort for at sende et dramatisk og magtfuldt – og måske lidt dystert – signal til dine gæster.

Du kan stole på dit gulv

Så start med at undersøge, hvilke leverandører af maling, du kan stole på. I dag kan du også købe maling online, men vær vagtsom: Maling, der handles online, kan være mange ting. Så gå efter en leverandør, der leverer en ordentlig kvalitet. Det kan være en hjælp, hvis det er en virksomhed, der både har fysiske butikker og en online-forretning. Det giver dig mulighed for at få en dialog med en erfaren ekspedient, samtidig med at du ved, at du køber varen til en fair pris.

Og med den rigtige kvalitet af maling, får du nogle gulve, som du kan glæde dig over de næste mange år. Du undgår det slidte udseende, du tidligere har været så træt af, samtidig med at de holder farven og glansen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.