Annonce
Læserbrev

Det er vist Jesper Frost, som mangler format!

Annonce

Læserbrev: I forbindelse med det brev som Plan & Miljøudvalget har sendt til nogle ministre, har udvalget blandt andet udtrykt betænkeligheder ved om vi har de muligheder i værktøjskassen, der skal til for at kunne tage hensyn til store landbrug, borgere og landsbyerne. Nogle landbrug udvikler sig til meget store enheder. Selvfølgelig skal vi have plads til at landbruget kan udvikle sig.

Landbrugsordførere fra Socialdemokratiet og Venstre, henholdsvis Anders Kronborg (S) og Erling Bonnesen (V), udtaler sig i JydskeVestkysten den 10. marts om sagen. Det er helt naturligt og ordførerne er selvfølgelig i deres gode ret til dette. Når jeg læser artiklen, så forholder både Anders Kronborg og Erling Bonnesen sig sagligt og ordentligt til problemstillingen.

Borgmesteren derimod går efter personer fremfor indhold. Når det får borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) til at sige, at "det er utrolig hurtigt, at Anders Kronborg har glemt sit lokale bagland" og borgmesteren beskylder de to folketingsmedlemmer for "manglende format", så finder jeg det helt uhørt.

Anders Kronborg er ordfører på hele området i Danmark. Det samme er Erling Bonnesen. De skal naturligvis udtale sig med nationale briller og have respekt for indgåede forlig og aftaler. Havde han ikke respekt for det, så var det at mangle format.

Når borgmesteren siger, at Anders Kronborg har glemt sit bagland, så må jeg ryste på hovedet og sige tværtimod. Anders formår virkelig at sætte Esbjerg og Fanø kommuner på landkortet. Han søger for rigtig mange besøg af ministre og andre folketingsmedlemmer i vores område. Nye uddannelser og nye penge er kommet til vores område. Anders er meget aktiv i Folketinget for vores område.

Måske borgmesterens udtalelser mere bunder i misundelse, for Venstres folketingsmedlem her fra området synes jeg ikke, at vi ser meget til?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Tønder tabte pusten efter pausen

Debat

Jeg kunne slet ikke blive testet

Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce