Annonce
Esbjerg

Det Faglige Hus etablerer nyt salgscenter med 25 ansatte

Henriette Olesgaard er efter tre år som salgschef hos Krifa skiftet til en stilling i Det Faglige Hus i Esbjerg – som chef for et nyt salgscenter med mindst 25 medarbejdere. PR-foto
Henriette Olesgaard er efter tre år som salgschef hos Krifa skiftet til en stilling i Det Faglige Hus i Esbjerg – som chef for et nyt salgscenter med mindst 25 medarbejdere. I løbet af det næste års tid hiver hun og kæresten Jesper også teltpælene op og flytter fra Vejle.

Esbjerg: Det Faglige Hus er gået i gang med at etablere et nyt salgscenter med mindst 25 nye medarbejdere. Centrets medarbejdere skal sælge nye medlemskaber, forsikringsprodukter og ikke mindst foretage serviceopkald for at fastholde de nuværende 148.000 medlemmer.

Det oplyser Det Faglige Hus i en pressemeddelelse.

- Ideen er modnet hen over flere år, hvor vi ikke har været udelt begejstrede for kvaliteten hos et eksternt markedsføringsbureau. Det er ikke billigt at bruge den slags bureauer, og vi har hele tiden haft den opfattelse, at vi kunne bruge pengene bedre ved at køre det hele her fra huset. Men det har været alfa og omega at finde en person til at etablere og lede et sådant center. Hende er vi overbeviste om at have fundet, og nu er der 25 nye arbejdspladser på vej til Esbjerg, udtaler landsformand Johnny Nim i meddelelsen.

Annonce

Men det har været alfa og omega at finde en person til at etablere og lede et sådant center. Hende er vi overbeviste om at have fundet, og nu er der 25 nye arbejdspladser på vej til Esbjerg.

Johnny Nim, landsformand, Det Faglige Hus

Fordel med forsikring

Organisationen har fra årsskiftet ansat 49-årige Henriette Olesgaard i en nyoprettet stilling som salgschef. Henriette har i de forgangne tre år bestridt et tilsvarende job hos Krifa i Aarhus og har forinden været beskæftiget i 25 år inden for forsikringsbranchen.

Hendes nye center skal ikke blot overtage opgaverne fra det eksterne telemarketingsbureau. Planen er også skrue Det Faglige Hus’ salgsaktiviteter i vejret med henblik på at hverve flere medlemmer til Det Faglige Hus, øge porteføljen i organisationens forsikringsagentur, DFA Forsikring samt servicere de knap 148.000 medlemmer endnu bedre.

- Mange af vores medlemmer er nemlig ikke klar over, at de med fordel også kan skifte deres privatforsikringer til Det Faglige Hus, og at vi samtidig råder over en populær lønsikringsordning som et supplement til dagpengene, hvis man bliver ledig. Nu sætter vi serviceopkald til medlemmer i system, og hvis de undervejs i samtalen også har spørgsmål til deres job eller ansættelsesforhold, sørger vi for, at de bliver kontaktet af en jurist eller en faglig konsulent, siger Henriette Olesgaard.

Flytter til Esbjerg

Lige nu er hun i fuld gang med at sætte rammerne omkring det nye center, men inden længe kommer der også jobopslag efter fuldtidsansatte salgsmedarbejdere til de mange nye arbejdspladser.

- Man behøver ikke at have arbejdet med for eksempel forsikring for at komme i betragtning. Erfaring fra salg og service vil være en fordel, så jeg forventer at få en del ansøgere med erfaring fra detailhandel. Men jeg er spændt på, om der her i området er tilstrækkelig mange af præcis den type medarbejdere, som jeg er på udkig efter. Jeg vil have en stærk og sammentømret enhed, hvor alle sparrer med hinanden”, siger Henriette Olesgaard.

Hun bor i Vejle sammen med kæresten Jesper og de to yngste af parrets i alt 5 sammenbragte børn. Under ansættelsen blev det aftalt, at Henriette Olesgaard inden for det næste år flytter fra Vejle og vestpå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce