Annonce
Esbjerg

Det Faglige Hus har rundet 140.000 medlemmer

Til venstre Maj-Britt Dam, der blev medlem nummer 140.000 i Det Faglige Hus. Kollegaen Berit Pihl havde anbefalet Det Faglige Hus, og begge fik blomster af adm. direktør Brian Elsted Hansen. PR-foto

Faglig organisation spår at blive Danmarks største om fem år, hvis igangværende udvikling fortsætter

Esbjerg: Det Faglige Hus, der har hovedsæde i Esbjerg, uddelte forleden gaver og blomster til pædagog Maj-Britt Dam, Esbjerg, som medlem nummer 140.000. Det Faglige Hus forudser selv, at den om fem år vil være Danmarks største faglige organisation, hvis udviklingen fortsætter.

Sådan skriver Det Faglige Hus i en pressemeddelelse. Tallet på 140.000 medlemmer er magisk for Det Faglige Hus, fordi det blev sat som mål under en temadag i starten af 2016. Målet skulle nås inden udgangen af 2020, men det blev altså to år før forventet.

Høj kvalitet i sagsbehandling og service, kommunikation i øjenhøjde og prisvenlige kontingenter i både fagforening og a-kasse er nogle af nøgleordene i den næste 5-års plan hos Det Faglige Hus, hvor man opererer med en vækst på gennemsnitlig 7000 nye medlemmer om året til 175.000 medlemmer i alt.

I de forgangne to år har væksten været endnu større og på over 12.000 medlemmer årligt, oplyser Det Faglige Hus i pressemeddelelsen.

Medlem nummer 140.000 blev fundet ved at trække lod blandt de over 100 medlemmer, som meldte sig ind 27. september. Det var en meget glad Brian Elsted Hansen, administrerende direktør i Det Faglige Hus, der et par dage efter overraskede vinderen, medlem nummer 140.000, Maj-Britt Dam, Esbjerg. Maj-Britt Dam er ansat som pædagog ved Socialt Rehabilitetscenter i Bramming.

Kollegaen Berit Pihl fik samtidig en hvervegave, fordi hun havde anbefalet Det Faglige Hus. Over 20 procent af medlemmerne melder sig på anbefaling fra andre medlemmer, oplyser Det Faglige Hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Annonce