Annonce
Tønder

Det fremtidige destinationssamarbejde

Annonce

Læserbrev:  Jeg vil i lighed med formanden for Nationalpark Vadehavet udtrykke bekymring og beklagelse over, at man (politikere og Turistforeningen) ikke for længst har kunnet blive enige om at tilslutte sig Esbjerg  og Fanø i et destinationssamarbejde. Jeg mener, der er indlysende fordele ved at vælge at samarbejde i den retning, nemlig det ”brand” og den store markedsføringsværdi, der ligger i den fælles natur og den fælles kultur i området.

Esbjerg  og Fanø ser også gerne Tønder-Rømø som samarbejdspartner, selvom de - ifølge pressen -er ved at miste tålmodigheden. Ifølge mine oplysninger er døren dog stadig åben, det er bare at banke på, og det kan efter min opfattelse ikke gå for hurtigt.

Muligheden for et destinationsselskab har været kendt siden 2018. Ved ikke at have oprettet et sådant selskab, har man hverken i 2019 eller 2020 kunnet søge midler til diverse projekter, hvilket efter min mening har bevirket, at der ikke har været fuld turbo på turismen i området. Jeg kan kun forestille mig, at Tønder-Rømø, som den største destination i dette samarbejde, vil den indflydelse, der følger med dette faktum.


Ifølge mine oplysninger er døren dog stadig åben, det er bare at banke på, og det kan efter min opfattelse ikke gå for hurtigt.

Fra indlægget


Turismen er underlagt samme markedsmekanismer som alle andre erhverv, der kæmper om kunderne. Vore ”konkurrenter” op ad kysten ligger ikke ligefrem på den lade side, så der er ikke tid til lange overvejelser. Med de økonomiske omkostninger, der er ved at køre en effektiv markedsføring, ser jeg det ikke som nogen mulighed at holde sig udenfor er samarbejde. Jeg vil derfor opfordre alle til at vælge samarbejdet og tilslutning til Destination Sydvestjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce