Annonce
Læserbrev

Det glade vanvid

Annonce

Læserbrev: 6710 Esbjerg V er en bydel på tæt ved de 29.000 indbyggere som er på højde med hele den indre by i indbyggertal, og højere end Ribe og Bramming.

Biblioteket benyttes overordentligt meget. Det er endvidere det sidste fyrtårn, der kan holde centret i gang. Det er livsvigtigt socialt også i weekenden, hvor der er fuldt i børneafdelingen af fædre og mødre med børn. Nedgangen i udlånstal skyldes alene, at der i børneafdelingen kun er billedbøger og højtlæsningsbøger til forældre, ellers ingen bøger.

Voksenafdelingen er fremragende, men dens nedgang skyldes den nedskårne betjening. Vi er mange, som har måttet hjælpe hinanden, så godt vi nu kan, da der så sjældent er personale til stede. Omgraduer hovedbiblioteket til en filial for den indre by, lej resten af bygningen ud til kontorformål, for dén kan nemlig udlejes, hvad Sædding ikke kan, og sats mere på et udbygget filialsystem i udkanten. Husk på, at der er store grupper, der ikke kan komme ind til hovedbiblioteket, de gamle og børnene, de er ikke så bevægelige. De tabes på gulvet, dels bliver jo også bybussystemet kun dårligere, dels vil I jo bygge alle p-pladser omkring Hovedbiblioteket til med huse, så man ikke kan parkere noget steds.

Intet hænger sammen mere. Man rejser rundt i verden og afholder dyre kommunale rejser, kurser og seminarer, men har ikke penge til det helt basale. Hold da en pause og vedtag at spare det væk i en årrække, når det står så dårligt til. Skal man holde noget, kan man holde det indenfor kommunens grænser, så pengene bliver i kommunen. Der er masser af kursuslokaler, konferencefaciliteter og så videre indenfor kommunens grænser, selv på rådhuset, og der findes masser af "Take away"-firmaer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce