Annonce
Esbjerg

Det har The Blue Van lyttet til under corona:

Per Mølgaard Jørgensen, Steffen Westmark og Søren Christensen må undvære bassisten Allan Villadsen på deres efterårsturné, Foto: Simon Staun
De fire medlemmer har fået ørerne op for vidt forskellige bands under corona.
Annonce

Steffen Westmark. - Bonny Light Horsemans minimalistiske countryfolk på det selvbetitlede debutalbum skærer det unødvendige fyld væk og koncentrerer sig om den gode sang, og at man som lytter via produktionen føler det, som om man er i rummet sammen med bandet.


Der er noget mytisk over navnet John Coltrane, og jeg havde flere gange forsøgt at finde ind i musikken uden held, men pludselig åbnede den sig for mig

Per Mølgaard Jørgensen, trommeslager i The Blue Van


Per Mølgaard Jørgensen: - Der er noget mytisk over navnet John Coltrane, og jeg havde flere gange forsøgt at finde ind i musikken  uden held, men pludselig åbnede den sig for mig. Det første nummer, jeg faldt for, var "Mr. P. C." fra "Giant Steps", men efterhånden blev hele "Blue Train" nok det album, jeg har lyttet mest til i 2020. Der er noget universelt over musikken, og det var som om, at det åbnede op for mange flere ting i mit hoved. Både musikalsk og kulturelt. Nu er der en hel verden af jazzalbummer at gå på opdagelse i.

Søren Christensen: - Savoy Browns "A Step Further" fra 1969 har jeg dyrket. Hvis man som mig og resten af The Blue Van er long time fan of british blues og har slidt sine Beano- og Peter Green-plader op skuffer denne Mike Vernon-producerede plade absolut ikke.

Allan Villadsen: - Jeg faldt over Larkin Poe og deres simple og enkelte sydstats- blues/rocksange. De bruger en dobro som leadinstrument, hvilket giver en lidt anden lyd end den tradtionelle elguitar. De er self made og den ægte vare, hvilket de understreger med albumtitlen "Self Made Man". De er ikke et produkt, et pladeselskab har sat sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

20 projekter fordelt over 73 km vandløb: Miljøminister får flere vandløbsønsker fra Esbjerg Kommune

Kolding For abonnenter

Flere vil stoppe nedrivning: Lokal folketingspolitiker kalder boligminister i samråd om Munkebo

Trekantområdet

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce