Annonce
Sport

Det hele lykkedes for KFUM

HADERSLEV: - Det var vores hidtil bedste kamp i denne sæson, jublede Team Haderslev KFUM's træner, Leena Storm, efter den knusende sejr over Ribe HK.

- Vi var klar lige fra start med stor gejst, vilje og energi. Vores aggressive forsvarsspil kyste de unge Ribe-spillere, og så fik vi for alvor gang i kontraspillet. Vi gjorde bare alle ting en tand bedre, end vi hidtil har gjort, tilføjede hun.

KFUM bragte sig hurtigt foran med 11-4 og førte med ti mål ved pausen. Holdet havde i begyndelsen af anden halvleg lidt problemer med at få gang i målscoringen, men spillerne fandt hurtigt rytmen igen og vandt også de sidste 30 minutter med ti mål.

Det var samtidig Bo Jørgensens sidste kamp som assistenttræner. Han stopper af arbejdsmæssige årsager. Hans funktion overtages af Per Storm.

I den sidste kamp før julepausen venter bundholdet Sydstjernen ude på søndag.

Team Haderslev KFUM - Ribe HK 36-16 (19-9)

Håndbold, 3. division, kvinder

Mål, KFUM: Anne Mortensen 8, Marie Timm 8, Sandie Nissen 8, Eline Skau 6, Elvi Degn 3, Solveig Sørensen 3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Annonce