Annonce
Læserbrev

Det kalder jeg ikke at tage godt vare om de ældre

Coronavirus: Da der er mange udfordringer i denne coronatid, hvor vi dagligt hører om alle de tiltag, der bliver gjort, og om hvordan man skal forholde sig, ligeledes at vi endelig ikke må svigte de ældre borger, man skal passe godt på, holde afstand, spritte hænder og meget mere.

Statsministeren udtaler dagligt, at vi skal passe på syge og svage borger, der skal holdes vagt om dem, med renlighed, renlighed og atter renlighed, god hygiejne igen, igen. Så synes jeg, det lyder meget hult i mine øre, når jeg fra flere steder høre om daglig svigt af ældre borgere, der bliver nægtet bad og rengøring, som skulle være så vigtig.

Haderslev kommune svigter på det groveste disse borger ved at nægte dem bad og rengøring. Vi har en borger, som daglig er i dialyse, hvor de først i går fik gjort rent.

Jeg selv var så uheldig at falde og brække begge hænder, en med gips og en blev lagt i en skinne, så man er sat noget ud af spillet. Kun takket være min datter, som arbejder hårdt med andre syge, fik jeg et bad i går, men ellers blev det til klatvask og en enkelt gang fik jeg vasket håret i tre uger. Det har mine borgere været udsat for, siden corona lukkede det hele ned. Alle de borgere er ældre og syge som statsministeren sagde skulle tages vare om. Det kalder jeg ikke at tage vare på svage borger, at de ingen bad får eller gjort rent.

Har forsøgt at sende brev til Rolf Dalsgaard Johansen, men den mailboks tager ikke i mod. Så kære alle pas godt på jer og andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce