Annonce
Læserbrev

Det kræver en minimumsnormering

Læserbrev: Da tildelingsmodellen for skole- og dagtilbud blev vedtaget sidste år, uden Socialdemokratiets støtte, blev der i Byrådssalen aftalt, at der skulle ske en evaluering af modellen efter et års drift.

Denne evaluering blev imidlertid i Byrådssalen udsat et år, fordi det ikke var muligt at se, hvor store udsving modellen vil komme til at have efter kun et års drift.

Der var ikke nogen, der havde planlagt at forholde sig til, hvordan børnehaverne klarer sig, uden en minimumstildeling!

På det seneste udvalgsmøde i Børn og Læring blev der på et af dagsordenspunkterne givet en tilbagemelding fra en skoleleder, der bl.a. også omhandlede børnehaverne.

Og man kan se af dagsordenspunktet, at medarbejderne ikke føler, at de i dagligdagen slår til! I min egen børnehave kan jeg se, at der nogle gange er mere end 10 børn til en voksen!

Socialdemokratiet fastholder det udsagn, vi kom med for et år siden. At vores børnehaver har brug for en minimumstildeling for at kunne levere andet end opbevaring af børnene! Og vi ser ikke flertallets løsning med at gøre opmærksom på 0-2 års pladser, som en måde at sikre en ordentlig normering i alle årgange!

'Hvor er der en voksen' er i høj grad relevant at forholde sig til i Varde Kommune.

De lokale institutioner, for både skoler og dagtilbud, kræver et minimum af finansiering fra Byrådet, for at vores børn har meningsfulde timer væk fra hjemmet, hvor der er voksne med en tilknytningsrelation, der kan give Kommunens børn den trygge opvækst, de alle har brug for.

Sandie Eis Ravn. PR-foto
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce