Annonce
Debat

Det lokale coronapoliti

Læserbrev: Når jeg læser Niels Jørgen Ledet Jensens indlæg i JyskeVestkysten den 11. maj, er jeg lidt i tvivl, om det er på sine medborgeres vegne, han er nervøs for coronaen? Mig forekommer det, at han primært tænker på sit eget helbred? Uanset er vi dog helt enige om, at vi skal passe på hinanden og have den fornødne respekt for de udstukne retningslinjer, men derefter hører min enighed og forståelse for hr. Jensens udgydelser også fuldstændig op.

Incidenstallene fra Statens Serum Institut pr. 13/5 fortæller en anden historie end coronabetjent Jensen antyder. Listen placerer Vejen Kommune på en 25. plads, (140,6). Tager vi tallene helt tilbage fra den 27. januar så er Vejen placeret som nr. 70 ud af Danmarks 98 kommuner. Naturligvis har Vejen Kommune – nøjagtig som rigtig mange andre kommuner - lige nu problemer med de unge i skoler, på uddannelses-institutioner og til fester, men det er jo en sundhedspolitisk beslutning at slippe de unge mennesker fri.

At beskylde vores borgmester for at være træt og søvnlullende må stå for Jensens egen regning, men borgmesteren bærer jo ingen skyld i hverken restriktioner eller folks eventuelle manglende respekt herfor.

Annonce

Ud over borgmesteren, så bærer Vejenborgernes ringe uddannelsesniveau skylden for et for højt smittetal, postulerer Jensen. En skinger og helt igennem usmagelig påstand, der trodser enhver anstændighed og som i den grad savner underbygning.

Så havde jeg selv den store fornøjelse at overvære K. Hansens spektakulære og glade optog igennem Vejen med mere end 60 køretøjer og med Vejengarden i spidsen. I det fremragende vejr ønskede jeg, sammen med rigtig mange mennesker, at påskønne og fejre et hæderkronet Vejen-firmas 125-års jubilæum. Vi var ude i det fri, og ingen stod på tæerne af hinanden, som Ledet Jensen påstår at have set billeder af. Jeg fik flotte associationer til tidligere tiders Troldefester, og så frydede jeg mig over en velmeriteret virksomhed, hvor man påtænker personalet med lokale gavekort, og hvor personalet givetvis er yderst veluddannet.

Jeg – og mange andre med mig ved jeg - vil gerne frabede mig/os hr. Jensen som lokal coronapoliti foran Kvickly og alle andre steder i byen. Måske han kunne få et tilsvarende job i Sønderborg, byen som han tilsyneladende skatter meget højt.

Annonce
Debat For abonnenter

Kære corona-studenter: Husk afstikkerne

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Landmænd udnytter ukrainske ansatte: Betal jeres løn tilbage eller forsvind

Varde For abonnenter

Omstridt praksis stopper øjeblikkeligt: Slut med private varekøb på fællesantennens regning

Esbjerg

Rundbarbering af rundkørsel: Det kræver en god forklaring

Sønderborg

Se video og billeder: Dronning Margrethe er ankommet til Sønderborg

Sydjylland For abonnenter

Nu er leder fratrådt: Psykisk syg patient deltog i jobsamtaler i strid med reglerne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat For abonnenter

Alting sejler igen derovre: De er skøre, de svenskere

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kolding

23-årig fik sit seks måneder gamle barn fjernet og hængte socialrådgiver ud på Facebook: Nu er hun dømt for chikane

Varde

Hun ville vise rektor, at han tog fejl: Christel blev smidt ud fra Varde Gymnasium – I Esbjerg fik hun en ekstra chance, og tirsdag blev hun student

EfB

Mathias Kristensen om sine fem seniorår med nedrykninger, bronzemedalje og 12 cheftrænere: - Det er helt til grin, at det har været så kaotisk

Sønderborg For abonnenter

Endnu et sort år for Niko-Servodan: Men lyset er på vej tilbage

Haderslev

Kvinde bremsede for gæs på Omkørselsvejen og endte i trafikuheld

Annonce