Annonce
forside

Det offentlige skal ikke tælle høns

Det offentlige skal ikke tælle høns!

JydskeVestkysten kunne i weekenden bringe en historie om en hønseavler fra Vedsted, der ifølge reglerne, som Haderslev Kommune vil håndhæve, har for mange høns. Man må åbenbart ikke have mere end 30 stykker fjerkræ, for så er det ikke længere ikke-erhverv.

Jeg synes ganske enkelt, at det er tosset, at vi i dette land har regler for, hvor mange høns folk må have som hobby, så længe det ikke generer andre. Tænk - at vi har regler, der pålægger myndighederne at holde styr på, at folk ikke holder for mange høns. Engang imellem undres man såre over hvilke tåbelige regler, der findes i dette land med tanke på det store spild af skattekroner, der kunne have været brugt til andre ting.

Jeg er glad for, at min partifælle og dyrevelfærdsordfører, Karina Due, er gået ind i sagen og vil arbejde på at få lavet reglerne om, så det bliver mere fleksibelt for folk, der altså bare vil have lidt friske æg og kød til at supplere husholdningen med. De nuværende regler er i hvert fald helt gak-gak (i denne (hønse)sag måske snarere gok-gok).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce