Annoncørbetalt indhold

Det perfekte gulv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sildeben har et ry for at være eksklusivt. Det er en gulvtype, man forbinder med boligerne i den dyre prisende. Historisk set er denne opfattelse også korrekt, da sildebensgulv før i tiden var dyrt, og primært rettede henvendelse til det købestærke segment. Villaer, herskabslejligheder, slotte og herregårde som eksempel. Sildeben har med tiden vundet mere ind hos den gennemsnitlige forbruger, da prisen er faldet til et niveau, hvor alle kan være med.


Annonce

Sildebens laminat er en sikker vinder

Sildebens laminat har mange gode kvaliteter, som henvender sig til et bredt segment. Hvis vi opdeler ordet, får vi en bedre forståelse for hvorfor.

Hvis man slår sildeben op i ordbogen, får man en betydning, som refererer til et bestemt mønster. Dette mønster er blevet meget populært, og mange forbrugere forbinder mønstret med noget pænt, eksklusivt og unikt. Generelt giver et sildebensmønster et flot og luksuriøst udtryk, som pryder hvilken som helst bolig. På mange måder opnår man et flot gulv til sin indretning.


Laminat er anden del af ordet. Materialet laminat består af flere lag. Det giver et materiale, der tåler et stort slid. Alle disse lag bliver sammensat således, at man får et slidstærkt materiale, som samtidig ser nydeligt ud for beskueren af gulvet. Laminatgulvet er ligeledes meget blødt, hvilket mange godt kan lide i deres bolig.


Et sildebens laminat er med andre ord en kombination af to verdener. Du har sildebensmønstret, som er unikt og pænt at kigge på, samtidig med at du har et blødt og slidstærkt gulv. Laminatgulve har ofte op til 10 års levetid, hvor gulvet er flittigt brugt af bl.a. børnefamilier og familier med dyr. Det er en god løsning, hvor man får et unikt gulv til en billig pris.


Gulvtypen er billig og er nemt at holde.

Selve gulvtypen er ret populær blandt mange. Det er forståeligt, da gulvtypen er super praktisk at have i boligen. Den høje slidsstyrke egner sig til alle boligens rum. Den fås ligeledes i alverdens farver og mønstre, hvilket gør den brugbar til alle indretninger. Det vigtigste er prisen. Et laminatgulv er ikke en dyr løsning, og derfor henvender gulvtypen sig til alle. Det specielle er også monteringen, hvor et laminatgulv er super nemt at ligge i modsætning til sildebensmønster som normalt skal limes på en meget lige og præcis måde. Laminatgulv er super nemt og enkelt at montere. Det er super nemt at holde rent undervejs, hvilket også tiltaler mange forbrugere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.