Annonce
Vejen

Det Perfekte Match: Hvor er meningen

Perfect Match står for årets byfest i Glejbjerg, og lydhørheden i denne kulturfattige tid er stor.. Foto: Heine Fricke
Annonce

GLEJBJERG: Det plejer at være i denne uge at have der er byfest i Glejbjerg, men den har regeringen aflyst!

- Ingen byfest er vi mange, som virkelig mangler for at have en normal tilværelse, men alt er forandret siden den 11. marts, hvor statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned, konstaterer vor mand på pletten i Glejbjerg, Heine Fricke.


Det kan jo synes mærkeligt, at man ikke kan holde byfest i Glejbjerg, når nu 15.000 personer i København afholder en såkaldt lovlig demonstration, men sådan er der jo så meget.

Heine Fricke


- Der har været forsamlingsforbud med videre, og i Glejbjerg har vi virkelig trængt til at komme ud af hulen for at mødes. Det havde Perfekt Match her torsdag aften rådet lidt bod på og taget det glimrende initiativ at arrangerer en bette havefest, som skulle erstatte den manglende byfest.

Perfect Match står for årets byfest i Glejbjerg. Foto: Heine Fricke

- Det kan jo synes mærkeligt, at man ikke kan holde byfest i Glejbjerg, når nu 15.000 personer i København afholder en såkaldt lovlig demonstration, men sådan er der jo så meget!

- Havefesten og den gode underholdning af Perfekt Match var en flot måde at vise, at fælleskabet trode alle udefrakommende forhindringer stadig fungerer i Glejbjerg - med eller uden Glejbjerg Byfest i uge 28.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce