Annoncørbetalt indhold

Det skal du overveje, når du skal købe ny

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Rigtig mange danskere kører i bil, og den bliver hurtigt uundværlig i en verden, der både byder på kørsel til og fra arbejde, skole, indkøb, fritidsaktiviteter, ferier og andre praktiske ærinder. Men en bil er ikke en billig investering, og den er heller ikke gratis i drift. Her guider vi til, hvordan du bedst kan spare på bilkøbet.


Annonce

Hvad har du råd til?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad dit budget for indkøb af ny bil er. Er det stort, eller er det mere til den skrabede side? Der er biler til alle pengepunge, men det er klart, at budget og kvalitet hænger sammen i de fleste tilfælde.


Hvilket mærke er du til?

Nogle forbrugere sværger til det ene eller andet mærke, når det kommer til kaffe såvel som til støvsugere og bil. Er det tilfældet hos dig, skal du være opmærksom på, at prisniveauet kan variere meget afhængig af bilmærke. De eftertragtede producenter som Mercedes, Audi og BMW tager markant mere for deres produkter end for eksempel de asiatiske, franske eller østeuropæiske producenter. Tyske og amerikanske mærker ligger også generelt til den dyre side.


Ny eller brugt

Når du skal have en ”ny” bil, behøver den ikke være splinterny. Helt nye biler koster mere end brugte, og selvfølgelig er det rart med noget spritnyt, men det kan være en økonomisk bedre løsning at vælge en model, der har et par år på bagen.


Tag en snak med din bilforhandler

Har du en lokal bilforhandler eller måske et sted, hvor du har købt før, kan du med fordel tage en snak med dem. Det kan være, at de kan tilbyde dig en god handel som eksisterende kunde, eller måske kan de foretage en bilvurdering. Med en bilvurdering bliver din gamle bils værdi vurderet, og den pris vil så blive trukket fra dit nye køb. Du bør også tjekke det generelle marked ud og se, hvad andre forhandlere kan tilbyde. Overvej i tillæg en serviceaftale med værkstedet, som er økonomisk fordelagtig.


Forsikringer

Husk, at når du anskaffer dig en ny (eller brugt) bil, så skal du have en ny bilforsikring. Den kan være billigere eller dyrere end din forrige, så tag en snak med dit forsikringsselskab. Eller se, hvad andre selskaber tilbyder. I mange tilfælde kan du få en samlerabat, hvis du samler alle dine forsikringer ét sted. Det er også lettere for dig i hverdagen.


Spar på bilkøbet– i korte træk


●      Kend dit budget

●      Overvej hvilket mærke, du foretrækker – nogle er dyrere end andre

●      Skal du have en splinterny eller brugt bil?

●      Tag en snak med forskellige forhandlere

●      Tænk over dine forsikringer

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.