Annonce
Trekantområdet

Det sker ikke hver dag: Nu kan du købe af bibliotekernes samling

Vejle Biblioteks forskellige afdelinger byder på bogudsalg af kasserede materialer fra mandag den 3. august. Foto: Vejlebibliotekerne
Annonce

Vejle: Fra mandag den 3. august klokken 10 kan man ikke bare låne men også købe materialer på bibliotekerne i Vejle og centerbyerne. "Bøger for både børn og voksne, lydbøger, cd'er, lp'er og tidsskrifter til spotpriser. Især en masse skønlitteratur for voksne, bl.a. krimier og spændingsromaner, men også en del biografier og noder", lokkes der med.

- Vi smider ikke guld på gaden, men det der ikke bliver brugt. Vi får 300 materialer ind ad døren pr. måned. Hvor meget plads skulle vi ikke bruge, hvis vi ikke sorterede. Vi har ikke muserale forpligtelser, den ligger hos Det Kongelige Bibliotek, siger bibliotekschef Mette Høxbro.

Et ekstra tilbud er begynder fredag den 7. august, hvor man kan fylde en hel bibliotekspose for 50 kroner - hvis man tør vente så længe. Udsalget varer til og med onsdag den 12. august. Bibliotekarerne vil helst modtage betaling med mobilepay, men men kan også bruge kontanter ved henvendelse til personalet. I Vejle sker salget på første sal af coronahensyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Endelig kom sneen

Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Trekantområdet

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Annonce