Annonce
Ringkøbing-Skjern

Det store Madmødet 2020 flytter og ændrer navn til Madmødet 2021

Det stort anlagte Madmødet skal præsentere et væld af lokale fødevarer - og bringe producenter og forbrugere sammen til en snak. PR-foto
Business Region MidtVest har besluttet at flytte debuten for områdets store fødevarefejring - Madmødet - til maj næste år. Ærgerligt - men samtidig giver det endnu flere fødevareproducenter mulighed forr at byde ind med aktiviteter, påpeger arrangørerne.

Ringkøbing-Skjern: Alt var ellers gjort klar til at samle syv kommuners madaktører og borgere til tre dages hyldest til de lokale råvarer og fødevareproducenter i dagene 14.-16. maj. Men hos Business Region MidtVest er vurderingen, at selvom de danske myndigheder begynder at åbne op, så kan man ikke opnå den ønskede effekt af Madmødet, hvis det skal holdes i maj 2020.

- Vores mål med Madmødet er at skabe værdi og på sigt øget forretning på fødevareområdet her i Midt- og Vestjylland. Det handler ikke blot om, at vi ville holde en folkefest med smagsprøver og tivoli. Hvis det var målet, kunne vi godt have holdt nogle hyggelige dage i maj 2020, men der ligger et større formål bag Madmødet, så derfor har vi valgt at flytte den store fejring til maj 2021, så vi kan få forløst det potentiale, der er i projektet, lyder det i en pressemeddelelse fra Hans Østergaard, borgmester i Ringkøbing-Skjern, der netop har givet formandsposten i Business Region MidtVest videre til Peder Chr. Kirkegaard, borgmester i Skive.

De står bag Madmødet

Business Region MidtVest er et samarbejde mellem de syv kommuner Skive, Holstebro, Struer, Lemvig, Herning, Ringkøbing-Skjern og Ikast Brande. Kommunerne ønsker gennem fælles handlinger og aktiviteter at opnå større gennemslagskraft i arbejdet for vækst, beskæftigelse og bosætning.

Madmødet 2021 vil sætte fokus på Midt- og Vestjylland som hele Danmarks spisekammer.

Madmødet 2021 vil foregå på en række forskellige lokationer i de syv kommuner. I byerne, på landet, i stalden, på marken, i naturen, på havnene og skibene. /exp

Spændende aktiviteter forude

Blandt de planlagte aktiviteter, som arrangørerne håber at kunne flytte med til næste år, er flere vandreruter med smagsprøver undervejs, muligheden for at spise middag hos op mod 100 landmænd og en snak om, hvordan de hver især producerer fødevarer. Og fællespisninger hos en lang række kulturinstitutioner, eksempelvis Nørre Vosborg, Hjerl Hede og Naturkraft.

Annonce

Endnu flere kan melde sig

- Der er blevet arbejdet intenst med at skabe Madmødet, og flytningen til 2021 betyder blot, at vi får et endnu mere interessant og stærkt Madmøde i 2021. Vi kan bygge videre på det, som vi allerede har opnået, og tilføje endnu flere interessante events og mennesker. For i vores syv kommuner er der en lang række interessante og innovative fødevareaktører, både producenter, forarbejdningsvirksomheder og kokke. Dem vil vi gerne bringe sammen til Madmødet, og på den måde hjælpe hver især med at udvikle deres forretning, med det resultat at vi gør dem og hele vores område rigere, siger Susanne Nors, som er leder af Business Region MidtVest.

Store og små fødevareproducenter får mulighed for at markedsføre sig, når Madmødet løber af stablen næste år. PR-foto
Madmødet 2020 bliver til Madmødet 2021 - for arrangørerne vil ikke skære ned på ambitionerne og nøjes med en beskåret version i år. PR-foto
Annonce

Mest læste

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Brødrene Schmidt sælger deres livsværk: Ingen kan desværre huske prisen

Varde For abonnenter

Izabelas drøm om børn blev knust: Som ironman føler hun sig endelig som en rigtig kvinde igen

Kolding

Uro på bosted får bekymrede beboere i landsby til at samle underskrifter

Esbjerg

Købmandsgruppe bobler af optimisme: Indkalder snart borgerne til møde om ny butik i landsbyen

Samfundet gjorde Erling fortræd: Han blev fjernet som spæd, tvangssteriliseret og kom først ud, da han fyldte 40

Erhverv

Jesper Buch kalder sagen grotesk: - Åndssvage iværksætter-regler bremsede min datters virksomhed

Sønderjylland For abonnenter

Gammelt familiebageri toner nu frem på skærmen: - Vi er spændt på reaktionerne

Han var med til at starte håndboldherrernes medaljeæra - nu skal landsholdskoryfæ sætte det rigtige hold hos Orifarm

Aabenraa

Særdeles hjælpsom dame efterlyses: Betalte regningen for ældre herre i supermarked

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Tønder

En har budt på sønderjysk campingplads, men må væbne sig med tålmodighed: Forhandlinger er sat på pause

Team Esbjerg For abonnenter

Kommentar: Derfor kan det meget nemt gå hen at blive en rigtig dejlig lørdag for Team Esbjerg

Haderslev

Haderslevs dyreste græsplæne: Lys på stadion kan ses langt væk om natten

Annonce