Annonce
Tønder

Det vælter ind ….?

Billedet er fra Venstres drive in-opstillingsmøde i Agerskov i juni sidste år. Siden dengang har flere fremtrædende Venstre-folk forladt partiet. Foto: Kurt Gabs

Læserbrev: I et læserbrev den 16. januar 2021 skrev vi bl.a.:

- Det har været forstemmende at opleve, hvordan en lille håndfuld utilfredse har haft held til at splitte Venstre i Tønder Kommune i stumper og stykker godt hjulpet af kommuneforeningens formand, Kim Tygesen.

Tiden har desværre til fulde vist, at vi havde ret i vores påstand. Syv medlemmer har forladt Venstres kommunalbestyrelse, deriblandt borgmesteren samt tre udvalgsformænd. Hele bestyrelsen i Toftlund Venstre har valgt at smide håndklædet i ringen. I Skærbæk-Døstrup-Rømø Venstre sidder formanden alene tilbage, hvor den øvrige bestyrelse trak sig i efteråret.

Annonce

På trods af det mener formanden, Kim Tygesen, stadig, at Venstre står stærkt.

Den nyudnævnte gruppeformand for Venstres kommunalbestyrelse, Mathias Knudsen, udtaler i en pressemeddelelse:

- Det er ingen hemmelighed, at Venstre i Tønder kommune sidste år oplevede lidt turbulens, men siden da er det væltet ind med gode ting.

En løsgænger og en tidligere LA’er må åbenbart veje tungere på vægtskålen end de personer, der har fravalgt at være en del af Venstres politiske arbejde.

Enten har de to herrer, Kim Tygesen og Mathias Knudsen, en noget ejendommelig opfattelse af virkeligheden, eller også taler de mod bedre vidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce