Annonce
Vejen

Det Virtuelle Naturhelteløb kommer til Vejen

Det Virtuelle Naturhelteløb kommer til Vejen fra den 21. til 24. maj. Foto: Børneulykkesfonden

Vejen: Det er fuld fart frem og godt humør, når Danmarks små og store naturhelte løber afsted til Det Virtuelle Naturhelteløb i Vejen fra 21. til 24. maj.

Det Virtuelle Naturhelteløb er et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål, men derimod om at have det sjovt, komme ud og opleve den danske natur og få sved på panden - alt imens man løber til fordel for indlagte børn og den danske natur.

- I Børneulykkesfonden elsker vi at være aktive i den skønne natur, der omgiver os. Derfor er vi også glade for, at vi nu, sammen med Den Danske Naturfond, kan sætte fokus på vigtigheden af at passe på alle vores dejlige naturområder. En aktiv tur i naturen er både godt for store og små, så derfor håber vi, at børnefamilierne rundt i landet har lyst til at bruge en forårsdag på at være vaskeægte naturhelte, siger Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene.

Annonce

Tilmelding til Det Virtuelle Naturhelteløb sker via børneulykkesfonden.dk. Det koster fra 150 kr. at deltage. Ved at deltage støtter man Legeheltene og Naturfonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce