Annonce
forside

DF'er og vicepoliti-inspektør bør cykle en tur til Hellevad

Annonce

Læserbrev: Nu har jeg set/hørt TV Syds indslag fra december omkring cykelsti på Hellevadvej flere gange. Hver gang har jeg tænkt, at der må være noget, jeg har overhørt. Det er der tilsyneladende ikke.

Jeg er dybt rystet over udtalelser fra både formanden for teknik- og miljøudvalget, Arne Leyh Petersen (DF), og fra vicepolitiinspektør Knud Reinholt. De ved tydeligvis ikke ved, hvad de taler om.

TV-journalisten spurgte flere gange Arne Leyh Petersen, hvilke parametre Hellevadvej ikke opfylder. Han veg udenom. For vi opfylder nemlig dem alle. Til sidst siger han, at vi jo har en alternativ rute, men den har ingen gavn af. Vi skal alle køre alt langt for at komme på den alternative rute. Den, der har kortest, skal gå 600 meter, men de fleste skal gå 2 km eller længere. Arne Leyh bruger mange fine ord, men ikke nogen, der giver mening.

Vicepoliti-inspektør Knud Reinholt nævnte en enkelt fartkontrol, og at enkelt i den forbindelse blev målt til at have kørt 130 km/t, men at det jo ikke er hver dag, at der bliver kørt så stærkt. Det er ikke rigtigt. Det sker dagligt.

Havde journalisten haft fat i en af de betjente, der har foretaget fartkontrollerne på Hellevadvej, ville udtalelserne have været anderledes. Vi har talt med nogle af de betjente, og de har alle været dybt rystet over, hvordan folk kører her på vejen, og er slet ikke i tvivl om, at vores ønske om en cykelsti burde tages alvorligt.

Jeg vil foreslå, de Leyh Petersen og Reinholt meget snart cykler en tur fra Rødekro til Hellevad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-sportschef gav grønt lys til at starte festen

Annonce