Annonce
Kolding

DF-formand sammenligner udlændinge med hunde: De er arbejdsløse og dovne

Lokalformand for Dansk Folkeparti i Kolding, Gunner Nielsen, vil ikke kommentere sagen om sit opslag på facebook, hvor han sammenligner hunde og udlændinge og kalder dem for dovne og arbejdsløse.

Formanden for Dansk Folkeparti i Kolding, Gunner Nielsen, har lagt en joke op på sin Facebook-side, hvor han gør grin med udlændinge og kalder dem dovne og skriver, at de ikke kan dansk.

Annonce

Kolding: I en joke, som formanden for Dansk Folkeparti i Kolding, Gunner Nielsen, mandag aften lagde op på sin facebook-profil sammenligner han hunde med flygtninge og indvandrere.

Gunner Nielsen skriver blandt andet i joken, at hans hunde har fået bevilget kontanthjælp, fordi de er af blandede racer, arbejdsløse, dovne, og at de ikke kan et ord dansk. Desuden skriver han, at de ikke har nogen idé om, hvem deres far er, eller hvor de kommer fra, og de kender ikke selv deres alder.

Han lagde opslaget på sin facebook-side for sine flere end 570 venner sent mandag aften.

Gunner Nielsen skrev også, at hans hunde foruden de ovennævnte træk forventer, at han fodrer dem, giver dem husly og gratis, medicinsk behandling.

Annonce

Opslaget er slettet

JydskeVestkysten ville gerne have Gunner Nielsen til at forklare, hvorfor han skrev det, om det er sådan, han opfatter flygtninge og indvandrere, hvad han baserer beskrivelserne på og om, hvordan han selv vurderer sin tone i debatten.

Han ønsker dog ikke at svare på spørgsmål om Facebook-opslaget, og kort efter avisens opringning blev opslaget slettet fra Gunner Nielsens Facebook-side.

Jeg kunne godt tænke mig at spørge, hvorfor du har skrevet det?

- Det vil jeg slet ikke. Uha, lade være med det du. Lad være med det. Det vil jeg ikke. Så det er så nemt med det, siger Gunner Nielsen.

Annonce

Glem det

Hvad vil du ikke?

- Det vil jeg slet ikke snakke om. Det glemmer du alt om.

Hvorfor vil du ikke snakke om det? Det er jo nået vidt og bredt ud.

- Det vil jeg ikke, glem det.

Du er formand for DF i Kolding. Der sidder sikkert rigtig mange mennesker, som godt kunne tænke sig at høre om, hvorfor du skriver det her?

- Det vil jeg slet ikke udtale mig om.

Hvorfor vil du ikke det?

Herefter afbrød Gunner Nielsen telefonsamtalen.

Det er trods flere opringninger ikke lykkes at få en kommentar fra Dansk Folkepartis gruppeformand i Kolding Byråd, Søren Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Billund

Travformand om købstilbud fra Lego-familien: Aktionærer beslutter, om travbanen skal sælges

Annonce