Annonce
Kolding

DF langer ud efter modstandere i havnesag: Der er nogle, man ikke kan lave en aftale med

DF's gruppeformand Søren Rasmussen (til højre) er dybt skuffet over, at fire byrådsmedlemmer har trukket sig fra forliget om Kolding Havns fremtid. Foto: Søren Gylling
Hos Dansk Folkeparti er man skuffet over, at venstrefløjen i byrådet er droppet ud af det forlig om Kolding Havns fremtid, som et enigt byråd ellers blev enigt om sidste år.
Annonce

Kolding: Dansk Folkepartis gruppeformand i byrådet, Søren Rasmussen, har ikke mange pæne ord tilovers for de fire byrådsmedlemmer, der mandag meddelte, at de ikke længere er en del af det forlig om havnens fremtid, som alle partier i byrådet ellers gav hinanden håndslag på sidste år.

De fire lancerede i stedet deres eget alternative forslag til en havneplan - en plan, der giver plads til både traditionelle havnevirksomheder og også små iværksætterfirmaer, offentlige arealer og på længere sigt også boliger.

- Man kan konstatere, at der er nogle i byrådet, man ikke kan lave en aftale med, og det må man så tage udgangspunkt i. Normalt ville man komme og sige til, hvis man har nogle udfordringer eller synes, at noget skal laves om, i stedet for at sige det i avisen, mener Søren Rasmussen.

Han siger, at han i sine mange år i kommunalpolitik ikke kan huske, at nogen er sprunget fra en sådan politisk aftale, sådan som Enhedslisten, SF og løsgængeren Hanne Dam nu har gjort fra havneforliget.

- Beslutningen om havnen er så væsentlig, at den bør træffes i bred enighed, siger han og tilføjer, at man i byrådet nu må "prøve at strikke noget sammen" omkring havnens fremtid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce