Annonce
Aabenraa

DF slingrede kun i begyndelsen

Ejler Schütt.
Annonce

Læserbrev: Ikke helt uventet er sommerhusejer ved Loddenhøj Henry Bekke, Nørretoft 27, Løjt Kirkeby, i et læserbrev på banen med sin modstand mod Loddenhøj Jollehavn.

En meget lang proces, grundet mange indsigelser, er nu snart slut. Skulle der mangle noget, så kan jeg kun opfordre til, at modstanderne af jollehavnen indleder en konstruktiv dialog med bestyrelsen for jollehavnen.

Jeg vil ikke argumentere imod Bekkes påstande i læserbrevet, men jeg afviser hans påstand om, at vi i DF har været på slingrekurs i sagen.

Den eneste slingren, vi har haft, var, at da vi første gang fik vist planerne for jollehavnen, blev vi modstander af havnen, fordi molerne fremstod som støbt i beton. Dette fandt vi helt ved siden af, idet disse betonmoler ville blive alt for dominerende og slet ikke passe ind i naturområdet overhovedet.

Da der så efterfølgende blev udarbejdet et projekt, hvor betonmolerne var erstattet af moler i natursten, fik vi i DF et helt andet syn på sagen og har siden da bakket op om etableringen af Loddenhøj Jollehavn.

Vi er meget tilfredse med, at vores modstand mod betonmolerne bar frugt, og at jollehavnen i dag fremstår med moler af natursten, nærmest som en naturlig del af Loddenhøj Strand.

Så vores slingren, som Henry kalder det, er godt givet ud.

Jeg kan kun opfordre til, at man aflægger Loddenhøj Jollehavn et besøg, så tror jeg, at de fleste vil være enige med DF i, at stranden og hele området ved Loddenhøj har fået et gevaldigt løft og er blevet gjort endnu mere attraktiv end tidligere.


Jeg vil ikke argumentere imod Bekkes påstande i læserbrevet, men jeg afviser hans påstand om, at vi i DF har været på slingrekurs i sagen.

Ejler Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Høje bankgebyrer dræner små foreningers pengekasser: Priser kan svinge med flere tusinde fra bank til bank

Kommentar

Kære læser; Tak for jeres tid

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Aabenraa For abonnenter

Færre busafgange: Familielivet på Vollerup Byvej kræver mange bilture

Annonce