Annonce
Aabenraa

DGI glæder sig over positiv modtagelse af gåmaraton i Aabenraa

Smilene var store mange gange i løbet af de fire gå-aftener. Privatfoto
Flere end ventet havde lyst til at gå 21 eller 42 kilometer sammen med andre i løbet af to uger. Nu håber man hos DGI, at turen har givet deltagerne lyst til at blive ved med at gå.

Aabenraa: Håbet var, at der ville komme 100 deltagere i alt, da DGI Sønderjylland inviterede til gåmaraton i fire etaper i løbet af juni.

- Så vi er rigtig glade over, at 118 har tilmeldt sig og deltaget på de fire forskellige gåture. Vi har fået rigtig mange glade smil på turene og positive tilkendegivelser, både på turene og efterfølgende på hele arrangementet, siger idrætskonsulent Danni Callesen i en pressemeddelelse.

Alle deltagere har nu fået en mail med orientering om de gå-fællesskaber, der findes i området, så de har mulighed for at fortsætte med gåturene i samvær med andre.

Annonce
Gå-maraton er et koncept, hvor man sammen med andre tilbagelægger 21 eller 42 kilometer i to-fire etaper. Privatfoto

Hvert sit tempo

Gå-marathon var arrangeret af DGI i samarbejde med Tove Laursen, som er gå-vært i Øster Løgum, og man kunne tegne sig for enten et halvmaraton i to etaper eller et fuldt maraton på 42 km over fire dage fordelt på to uger. Ruten gik ad både de gamle og nye sløjfer, som der løbes til Aabenraa Bjergmaraton - og som ved andre løb blev deltagerne delt op efter marchhastighed. Arrangementet var et led i bestræbelserne på at få flere danskere til at bevæge sig og at få dem til at blive ved med at bevæge sig. Og naturligvis var der medaljer til alle, der gennemføre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce