Annonce
Haderslev

DGI Sønderjylland får igen et rep-hold

Jakob Stahl (øverst fra venstre), Bjørk Gotthardsen og Rikke Jæger samt Søren Carstensen og Signe Clausen er instruktørteam hos DGI Sønderjylland. PR foto
Efter et års pause uden repræsentationshold i DGI Sønderjylland melder fem instruktører klar til at lede holdet med nogle af de bedste gymnaster fra det sønderjyske.
Annonce

Sønderjylland: DGI Sønderjylland får efter et års pause igen et Rep-hold. Fem instruktører har meldt sig på banen til at lede holdet, der kommer til at bestå af Sønderjyllands bedste gymnaster, og selv de først bliver udtaget i slutningen af august, er de fem instruktører allerede langt med planlægningen af sæsonen:

- Altså vi har rigtig mange gode idéer i instruktørteamet, og der begynder at tegne sig et mønster for sæsonen, men det er altså hemmeligt, udtaler Bjørk Gotthardsen, der sammen med instruktørerne Jakob Stahl og Søren Carstensen primært vil tage sig af spring og rytme for drengene.

Men de vil alligevel godt løfte sløret for, at fokus på grundgymnastikken vil fylde meget og samtidig kan rep-holdsgymnasterne se frem til at få kendskab til rigtig mange forskellige stilarter både inden for spring og rytme:

De fem instruktører er Jakob Stahl, Bjørk Gotthardsen, Rikke Jæger, Søren Carstensen og Signe Clausen. De er alle tidligere gymnaster på DGI Sønderjyllands REP-hold, og de fleste kender hinanden som tidligere gymnastik-kollegaer på Sundeved Efterskole.

- Det er en kæmpe force for vores instruktørteam, at vi kender hinanden så godt, for vi kan have fokus på gymnasternes udvikling og lære dem en masse både fra gymnastikkens verden, men også om at bidrage til et stærkt fællesskab på holdet, siger Bjørk Gotthardsen.

Annonce

Social gymnastik

Og sociale kompetencer er lige præcis nogle af de træk, instruktørerne vil kigge på hos de gymnaster, som dukker op til fortræningerne og udtagelsen:

- Når gymnasterne vælger at blive en del af rep-holdet, siger de både ja til gymnastikken, til os instruktører, men i høj grad ja til at ville hinanden – de skal give noget af sig selv til holdånden, siger Signe Clausen.

Alle gymnaster har mulighed for at komme med til fortræningerne tirsdag 20. august og mandag 26. august kl. 19–21.30 på Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole. Udtagelsen finder sted lørdag 31. august kl. 10 - 16 - ligeledes på Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce