Annonce
Debat

Dialog med modstanderne

Annonce

Læserbrev:  Jeg har efterhånden læst rigtig mange læserbreve fra modstandere, hvor ordet ”splittelse” går igen. Men hvor er den? Personligt snakker jeg selv med nogle af de største modstandere og jeg er selv en af de største tilhængere.

Sagen omkring vindmøller kommer tre  sogne til gode: Frifelt, Brøns og Rejsby. I sidstnævnte sogn har ordet splittelse især sat sit præg, men når man snakker med tilhængerne, kan man ikke nikke genkendende til dette.

Som tilhænger accepterer vi modstandernes holdning, hvis den er saglig og ikke hjemmebrygget. Men det kniber gevaldigt omvendt. Hvorfor vil man som modstander ikke søge dialog?

Vi er mange, som virkelig ønsker at komme i dialog med jer og lytte til jer, så vi sammen kan komme videre med et godt resultat for begge parter. Vi har flere gange rakt hånden frem, så I kan være med til at påvirke projektet positivt, men man vælger hellere at smide med mudder bag skærmen.

Vi har op til flere gange afholdt informationsmøder omkring projekterne, men I vælger som modstandere at blive udenfor med store bannere og ikke deltage i møderne.

Vi vil endnu engang række hånden frem til jer, så vi kan komme videre sammen, og jeg håber, I vil respondere positivt på dette.


Vi er mange, som virkelig ønsker at komme i dialog med jer og lytte til jer, så vi sammen kan komme videre med et godt resultat for begge parter.


Med projektet i Haved har man et areal, som ligger i top tre af bedst placerede områder i Danmark til vindmøller, og lige nu har vi mulighed for at sige ja tak til lokal afkast - en chance man bør tage imod. Med regeringens grønne mål vil møllerne alligevel ramme området på et eller andet tidspunkt uden afkast til lokalområderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce