Annonce
forside

Diamantbryllup

Sofie og Kresten Appel, Gl. Tøndervej 11, Rangstrup ved Agerskov, har diamantbryllup torsdag den 22. november.

Parret boede i mange år på slægtsgården Blæsbjerg i Rangstrup. Her drev de landbrug, og det var her, at de fire børn, Ulla, Erik, Sten og Lars, voksede op.

Da tiden var inde til at nyde pensionisttilværelsen, flyttede de for 21 år siden til et mindre hus på Gl. Tøndervej. Her nyder de dagene, hvor døren altid er åben for alle, der måtte komme forbi til en tår kaffe.

Kresten Appel er i en alder af 83 år stadig aktiv i den sønderjyske nationalsport ringridning. Han nyder dagene og fællesskabet på ringriderpladserne. Desuden er han aktiv jæger, og deltager i større og mindre jagter i Rangstrup og omegn. Desuden har han stadig sin daglige gang på slægtsgården i Rangstrup, hvor den yngste søn, Lars, i dag bor med sin familie. Her kikker han efter de fire heste og holder øje med at forårs- og høstarbejdet går sin vante gang. Kresten Appel giver også gerne en hjælpende hånd til naboerne i Rangstrup.

Også Sofie Appel lever en aktiv pensionisttilværelse. Hun var i flere år frivillig i genbrugsbutikken i Agerskov, og nu er hun aktiv i en lokal læseklub, hun er flittig med strikkepindene, og hun passer haven.

Igennem tiderne har parret været engageret i bestyrelsesarbejde i blandt andet husholdnings- og ringriderforeningen. Begge har altid været aktive og støttet forenings- og selskabslivet i Rangstrup og omegn. Tradition, engagement og forpligtelse har været vigtige værdier i deres liv.

Sofie og Kresten Appel er gerne sete gæster hos børnene og deres familier, som bor i henholdsvis Tønder, Toftlund, Odder og Rangstrup.

Sofie og Kresten Appels hjem er altid samlingspunkt for hele familien ved højtider. De ni børnebørn og to oldebørn nyder at komme i hjemmet, hvor mormor/farmor serverer den gode, brune sovs og de lune tarteletter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce