Annonce
Navne

Diamantbryllup: Grethe og Erik Sørensen

Grethe og Erik Sørensen har diamantbryllup tirsdag 2. marts. Privatfoto

Grethe og Erik Sørensen, Ølgodvej i Bjerremose, Horne, har tirsdag den 2. marts diamantbryllup.

Den 2. marts 1961 sagde et ungt par fra henholdsvis Herborg og Højmark ja til hinanden i Herborg Kirke. De unge mennesker er blevet ældre, men holder stadig sammen, og derfor har Grethe, 79 år, og Erik Sørensen, 83 år, diamantbryllup tirsdag.
De kan se tilbage på et aktivt og godt liv. I 25 år havde de landbrug i henholdsvis Velling og Hindsig, og i 1985 købte de deres nuværende hus i Bjerremose.

Efter tiden med landbrug arbejdede Grethe først på en systue i Ølgod og siden på Strangko i Horne, mens Erik arbejde nogle år hos Tonnesen i Horne, inden han sluttede arbejdslivet hos SAEF.

Pensionisttilværelsen har været fyldt med pensionistforeningen, Idræt om dagen, gåture, bowling og ikke mindst banko i Horne Hallen. Erik har således været aktiv i bankoudvalget siden 1974 og har holdt styr på pengene, mens Grethe har løst forskellige opgaver i forbindelse med bankospillene. Sådan var det, indtil coronaen stort set satte alle aktiviteter i stå, så nu bruges tiden på at holde hus og have, på kryds og tværs og på gåture.
Parret har tre døtre, Eva i Asp, Inger i Lydum og Karen i Nordenskov, seks børnebørn og seks oldebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Forældre skuffede over tilsyn fra Arbejdstilsynet i asbestsag

Sydjylland

Onsdag kan sønderjysk restaurant genåbne for op til 50 gæster: - Det er en stor lettelse

Annonce