Annonce
forside

Diamantbryllup: Mary og Jens Peter Feddersen

Mary og Jens Peter Feddersen, Lille Roagervej 2 a, Roager har torsdag 25. oktober diamantbryllup.

Mary er født og opvokset på en gård, lidt uden for Roager mod Ribe. Jens Peter er født og opvokset på en gård i Vodder ved Frifelt.

De lærte hinanden at kende da de begge arbejdede på en gård i Øster Åbølling. De blev gift, da de begge var 21 år.

De købte en lille ejendom i Vodderbro, hvor Mary passede det derhjemme. I løbet af 5 år kom 3 piger og 1 dreng. Jens Peter kørte rundt med mælkeflasker til alle husstande i Frifelt.

Senere købte de en lidt større ejendom i Hølleskov ved Spandet, hvor de startede op med at have køer. I 1971 købte de Marys fødegård i Roager og de udvidede med flere køer.

De hjalp hinanden med at drive gården, Mary har altid været med i stalden for at malke køerne.

I 1992 flyttede de til Solvænget 6, da sønnen og svigerdatteren overtog gården. Jens Peter forsatte med at komme på gården for at hjælpe til, og Mary havde forskellige rengøringsarbejde.

I 2015 flyttede de 50 meter til Lille Roagervej 2a i en lejlighed. Jens Peter har tidligere været meget med til ringridning, og Mary har støttet op og har deltaget som tilskuer. De tager stadig begge til ringridning som tilskuer, da der er altid er mange mennesker at snakke med på ringriderpladsen. Sønnen og den ene svigersøn og nogle af børnebørnene har fået interessen for ringridning.

Mary vil gerne til banko og spiller også gerne kort. De følger med i sport, både håndbold og fodbold.

I deres hjem kommer der altid mange mennesker, unge som ældre, der er altid kaffe og kage til besøgende. De har nogle rigtige gode naboer, som de værdsætter meget.

Mary og Jens Peter har 4 børn, 13 børnebørn og 10 oldebørn nr. 11 er på vej. Festen bliver fejret i Roager Medborgerhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Danmark

Første dansker er blevet ramt: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce