Annoncørbetalt indhold

Dig og dine venner - den uovertrufne julefrokost

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dig og dine venner - den uovertrufne julefrokost

Flere og flere får øjnene op for, at der sker noget helt specielt, når man trækker sig fra de store forsamlinger og fester. Der, hvor man egentligt ender med at feste med 10-15 personer hele aftenen, fordi man tilsyneladende har en god kemi, der fungerer.

Annonce


Det er netop den realitet, der gør, at flere og flere finder frem til en mere privat og intim løsning for julefrokosterne. Hvad end festen foregår på det perfekte hotel København, et primitivt shelter ude i skoven, eller den lokale bowlingbane - så er der flere og flere, der finder frem til, at julefrokosten er allerbedst for de få, og ikke for de mange.


Mig og mine venner - den private julefrokost, hvor indbyrdes kemi og god stemning går op i en højere enhed. Det er her, at flere og flere opdager, at de får den helt fantastiske og uovertrufne julefrokost, som de mindes i mange år fremover.


Klassisk julefrokost, kolde øl og fed musik

Når man har samlet et par håndfulde venner, der ønsker at have en formidabel julefrokost sammen, så kan man skabe den helt efter egne ønsker. Julen kan næsten ikke blive mere glædelig!


Det betyder, at venner, kollegaer og familie kan mødes til en sjov og festlig aften, hvor det handler om kvalitet i stedet for kvantitet. Det er simpelthen muligt at være mere sammen, når man ikke er alt for mange.


De private julefrokoster kan skabes i alle typer venues, hoteller og lokaler. Og er der en fantastisk sanger, som alle er vilde med - ja, hvorfor så ikke starte julefrokosten med et brag, hvor den klassiske julefrokost tilføjes en koncert, der skaber et brag af en stemning?


Det er kun fantasien der sætter grænser, når man er få, der skaber en uforglemmelig aften sammen.


Flere og flere ønsker sig de små private fester

Det er ikke underligt, at der er mange, der har fået øje på, at det er fedt at skabe de traditionelt større fester og arrangementer i mindre portioner. Corona har hærget i mange måneder og har betydet, at vi alle har fundet alternative måder at være sammen på.


Et af disse koncepter er, at vi oftere har fundet ud af at mødes i små grupper - og har opdaget, at det slet ikke er en dårlig ting. Især i de større byer rundt omkring i landet - Aalborg, København, Århus, med flere - vrimler det frem med nye metoder til at mødes, hygge og feste.


Der er generelt en stor efterspørgsel efter netop denne type intime sammenkomster. Skal det være et hotel i København eller Århus, hvor rammerne for festen sammensættes med et brag? Så er hotellerne efterhånden eksperter i at trylle alle de ønsker frem, som man kan ønske sig.


Kun fantasien sætter grænser for den bedste julefrokost

Hvad end det handler om lige netop den menu man drømmer om, fadøl eller flere flasker vine, en fantastisk koncert, udsmykning og lysshow, med mere - så er der utroligt mange venues, der ved lige præcis, hvordan alle juleønskerne kan opfyldes og den perfekte fest kan stables på benene.


Har man lyst til at være lige i centrum af byen, hvor bar livet er lige udenfor døren, så er det intet problem. Vil man drikke shots ved et bål ude i skoven og ende natten i et shelter, er det nemt at arrangere. Vil man helst shines op og hoppe i højt festhumør og lade et hotel skabe julefrokosten af højeste kaliber, så er der ingen, der stopper sig der.


Det er kun fantasien, der sætter grænser for de mange små private julefrokoster, der kan blive til de helt store minder. Flere og flere venues sætter lokaler og plads af til intime sammenkomster og julefrokoster. Der er efterhånden mange, der har fået øje på alt det store der er i det små.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.