Annonce
Esbjerg

Dimission 2020 for hf på VUC Vest – i år med et anderledes twist

VUC Vest havde ikke mulighed for den helt store fejring for hele skolen, derfor var det kun andetårs hf'ere og enkeltfag med fuld studentereksamen, der blev fejret med fælles dimission. Privatfoto.
Annonce

Esbjerg: Covid-19 lukkede ned for drømmen om en helt almindelig afslutning, men med drive in fik VUC Vest skabt et fælles rum, hvor man sammen - og alligevel hver for sig, kunne juble, hylde og ønske alle held og lykke på deres videre færd.

Da undervisningsministeriet kun tillod klassevis fejring søgte VUC Vest om tilladelse til at afvikle et drive in-arrangement på skolens parkeringsplads, så det blev mulig at fejre enkeltfagskursister, der ikke tilhørte specifikke klasser, samt elever i risikogruppen.

- Aldrig er skoler blevet lukket ned fra den ene dag til den anden. Aldrig har hf’ere fået standpunktskarakterer. Alene det gør jer til noget ganske særligt. I blev tvunget til at forholde jer til og agere i et online medie for at være i kontakt med jeres undervisere og klassekammerater, fortsætte jeres studier, terpe – samtidig med at livet derhjemme, i hvert fald nogens vedkommende, også forandrede sig, da hele det offentlige system i Danmark pludselig blev lukket ned, lød det fra vicerektor Frauke Siemer Jørgensen i talen til studenterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce