Annonce
Kolding

Direktør forpassede chancen for at købe drømmehus og så det i boligprogram: Det var som af få en kniv i hjertet

I årevis havde Flemming Paasch kigget på huset på Drejensvej, beundret det i smug og langsomt forelsket sig. Foto: Søren Gylling
I dag bor Easyfood-direktør Flemming Paasch og familien i drømmehuset på Drejensvej 20. Men i første omgang blev huset solgt for næsen af dem. Det kan du om læse her i 20. afsnit af julekalenderen.
Annonce

Kolding: Huset på Drejensvej 20 er ikke bare et hus.

For Flemming Paasch er det meget mere end det. I årevis havde han kigget på det, beundret det i smug og langsomt forelsket sig fuldstændigt i det. Men huset med nummer 20 var tæt på at ende som ulykkelig kærlighed for den administrerende direktør i Easyfood.

- Jeg husker tydeligt, da jeg for flere år siden opdagede ejendommen. Vi boede tæt på, og jeg gik tit ture på Drejensvej med min kone Kirsten. Hver gang stoppede jeg ved nummer 20 og tænkte, at det kunne være et fantastisk sted at bo. Kirsebærtræet midt på gårdspladsen, det smukke gamle hovedhus og den tilhørende hvide staldbygning, fortæller Flemming Paasch.

Forelskelsen voksede, jo flere gange Flemming Paasch var forbi landejendommen de kommende år.

- En dag opdagede jeg så ved et tilfælde, at huset var sat til salg. Kirsten var ikke begejstret, for hun ville hellere flytte til et mindre hus i byen. Derfor gik der et par måneder, før jeg fik overtalt hende til at se det - og så var huset solgt, siger Flemming Paasch.

Skuffelsen var markant. Chancen for at blive ejer af drømmeboligen var forpasset, og ærgrelsen blev ikke mindre af, at ejendommen kom med i TV2-programmet "Blændende boliger". Her kunne Flemming Paasch se, hvad han var gået glip af.

- Det var som af få en kniv i hjertet at se det program.

Imens begyndte familien at kigge efter hus i Kolding. Men under to år efter kom huset på Drejensvej 20 til salg igen.

- Denne gang var jeg slet ikke i tvivl, og jeg fik hurtigt planlagt, hvordan jeg skulle overtale familien. Min kone kunne få urtehaven i den 600 kvadratmeter store have, og mine to døtre kunne få hele overetagen. Det virkede, siger Flemming Paasch.

Ikke kun familien var solgt. Det var Drejensvej 20 også lynhurtigt. Flemming Paasch og familien slog til efter første fremvisning. Og det var naturligvis ikke kun familien, der 'kunne få noget'. Selv fik Flemming Paasch en opvarmet garage med plads til sin store passion - biler og motorcykler.

- Det var det, jeg faldt for. Nu kunne jeg endelig arbejde med mine biler året rundt uden at fryse om vinteren. Men stuehuset er også lige mig. Jeg elsker gamle huse, og her er der tænkt over alle detaljer. Det er et hus med sjæl.

Dermed tegner alt til, at Flemming Paasch´ forelskelse i Drejensvej 20 kan ende med kærlighed af slags, der varer evigt.

En dag opdagede jeg så ved et tilfælde, at huset var sat til salg. Kirsten var ikke begejstret, for hun ville hellere flytte til et mindre hus i byen. Derfor gik der et par måneder, før jeg fik overtalt hende til at se det - og så var huset solgt.

Flemming Paash

Julekalender

24 historier om 24 tal.

Nogle tal betyder mere for nogle end for andre. Det er tanken bag dette års julekalender, hvor kendte koldingensere hver dag frem til juleaften fortæller en historie med udgangspunkt i dagens kalendertal.

Flemming Paasch, Easyfood. Foto: Søren Gylling
Flemming Paasch, Easyfood. Foto: Søren Gylling
Flemming Paasch, Easyfood. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Nordtyskland

Risikerer fængsel: Tysk familiefar tog på McDonalds, selv om han vidste, han var smittet

Trekantområdet

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Annonce